De ce sa alegem un hidrofor

hidrofoare
hidrofoare

Casele de la sfarsitul unei linii de alimentare cu apa pot avea probleme cu o presiune scazuta a apei si pot avea nevoie de un hidrofor care sa le rezolve problema si sa vina in ajutor pentru o mai buna menajare a apei si pentru a-i creste presiunea astfel incat sa poata fi folosita.

Sistemele de asigurare a apei pot servi doar cateva sau chiar mai multe case, insa in privinta caselor aflate la capatul unei linii de alimentare cu apa pot avea probleme legate de acest lucru. De asemenea, si locuintele si cladirile amplasate mult deasupra unei linii de alimentare cu apa pot avea scapari legate de presiunea apei si nu se por bucura la maxim de furnizarea apei in interior.

De asemenea, si cladirile situate pe deal departe de statia de pompare pot avea parte doar de o presiune modesta a apei de intrare, mai putin de 30 de psi. Cladirile rezidentiale inalte au nveoie de o presiune a apei aditionala pentru a le servi la etajele superioare.

Pentru o locuinta inalta conectata la un sistem de furnizare a apei de doar 30 psi, de exemplu, etajul de sus poate primi doar 17 psi si este putin, insa aici niste hidrofoare italia ar putea fi instalate pentru o mai buna functionare a apei.

Cladirile foarte inalte, cum ar fi zgarie-norii si cladirile de birouri si de apartamente au mai multe sanse de a li se instala un rezervor de alimentare cu apa pe acoperis, care este alimentat de catre o pompa   de la nivelul strazii insa care, in schimb, asigura apa in cladire cu ajutorul gravitatii.

Sistemele de apa gravitationale. Sistemele de asigurare a apei in comunitate pot servi o gramada de locuinte, insa pot asigura alimentarea cu apa doar in timpul anumitor ore din zi, si doar la o presiune scazuta. De exemplu, sunt unele zone in care comunitatea este alimentata cu apa de la mai multe fantani si statii de pompare, insa apa este livrata la cele mai multe dintre case prin gravitate, si in unele anotimpuri, doar la anumite ore din zi.

Exista nevoia de hidrofoare si sisteme de asigurare a apei si daca exista probleme cu conducta de apa de serviciu care e conecteaza la reteaua de apa a orasului. Chiar daca un sistem municipal de asigurare a apei ofera o presiune buna si o cantitate considerabila de apa, robinetul de inchidere a apei din oras din afara insa din apropierea liniei de proprietate  poate restrictiona de asemenea fluxul sau linia de alimentare de pe strada.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*