Motive pentru care sa iti iubesti familia

iubire familie
iubire familie

Familia este sursa motivatiei si inspiratiei tuturor membrilor acesteia. Inspiratia este ceva ede care avem nevoie in viata pentru a reusi si pentru a fi fericiti. O persoana nu poate sa arate rezultate bune in legatura cu diverse activitati daca nu este motivat si inspirat.

Cred de cuviinta ca inspiratia este mereu in preajma noastra si ca o putem lua dintr-o varietate de subiecte si lucruri. Pentru mine, in special, si cred ca si pentru voi, familia este cea mai mare sursa de inspiratie din viata. Atmosfera calduroasa si distractiva din familia mea imi ofera in mod constant motivatia pentru a excela si pentru a progresa la locul de munca.

Cu ocazia fiecarei oportunitati ce mi se ofera, incerc sa stau impreuna cu familia mea care ma inspira sa traiesc, sa ma bucur si sa rad mereu. Micile lucruri care se fac in familie cum ar fi discutiile la o cana de ceai sau jocurile de carti in familie imi ofera o sursa nesfarsita de inspiratie.

Ma simt intr-o siguranta absoluta in sanul familiei mele. In general, toti oamenii se simt in siguranta in interiorul lumii lor interioare. De vreme ce oamenii sunt niste creaturi sociale, trebuie sa interactioneze unii cu ceilalti si sa isi imparataseasca experientele si ieile.

Cateodata, aceasta legatura interpersonala poate fi oarecum neplacuta pentru noi si ne poate afecta sentimentele, ne poate rani si scadea stima de sine, insa de cele mai multe ori familia ne face sa ne simtim bine si in siguranta.

Cu toate acestea, familia este un loc care ma face sa ma simt in siguranta si protejat de toate cele din exterior. Asta este casa mea si familia mea. Aici pot fi eu insumi si nu trebuie sa joc vreun rol anume pentru a multumi pe cineva, pentru ca familia mea ma cunoaste cu toate partile mele bune si rele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*