In timpul zborului

in timpul zborului
in timpul zborului

De vreme ce a strecura corpurile moarte ale rudelor in avion pare o alegere destul de evidenta a nu fi efectuata, exista o alta activitate, mult mai populara, pe care cu siguranta ca insotitorii de zbor si restului pasagerilor o vor recunoaste imediat. Este cunoscuta in limba engleza sub denumirea de „Mile High Club”.

In cazul in care tu nu iti dai seama ce faci, toata lumea isi va da seama de acest lucru rusinos. De obicei, este linia lunga de pasageri care atentioneaza stewardeza despre acest lucru si care de obicei chiar alerteaza insotitorii de zbor referitor la acest lucru. Pentru ca oamenii au nevoie la baie, nu din rautate.

Si in vreme ce, tehnic, activitatile de genul Mile High nu sunt ilegale, este ilegal sa nu asculti de oridinele directe date de catre echipajul avionului. Asadar, ai face bine sa eviti acest scenariu si sa-l lasi doar in imaginatie.

Insotitorii de bord sunt printre primii oameni care identifica traficul de persoane. Pentru ca traficul de persoane este un delict international, insotitorii de zbor se afla printre primii oameni care identifica comportamente ciudate si suspecte la oamenii aflati in avion.

Inca din anul 2007, dupa ce un caz in care cel traficat era un copilas abia nascut, care nu a fost rezolvat, insotitorii de zbor sunt pregatiti sa perceapa cu usurinta persoanele care par sa fie traficanti si victimele in cauza. Aceasta este o initiativa inca in crestere, insa poate fi un pas major in reducerea traficului de persoane.

Atunci cand vei zbura la fel de mult cat zboara insotitorii de zbor, nu te va surprinde faptul ca vei afla despre acestia ca traiesc cele mai groaznice turbulente. Inca din anul 1980, doar 3 persoane au fost ucise de rani cauzate de turbulente, si 2 dintre cele 3 persoane nu isi aveau puse centurile de siguranta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*