Vezi aici cum poti recapata frumusetea parului de odinioara, la Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant

Parul reprezinta, pentru majoritatea oamenilor, elementul care ii caracterizeaza si cu ajutorul caruia sunt recunoscuti de catre ceilalti, indiferent de culoarea sau lungimea sa. Putem spune, cu alte cuvinte, este acel ceva care ne poarta semnatura. Insa, exista cazuri, si nu sunt putine, cand acesta sufera modificari din diferite cauze si incepe sa cada, lasandu-ne cu un rezultat neplacut. Astfel, putem avea parte de o lipsa partiala a parului sau chiar, mai rau, totala, iar acest fapt isi pune amprenta asupra psihicului nostru. In ce sens?

Lipsa podoabei capilare are un impact dublu asupra persoanei in cauza, iar aici putem discuta despre cel fizic, cel vizibil, dar si de cel psihologic, care nu poate fi vazut cu ochiul liber, insa, de multe ori, poate avea consecinte mai grave decat cel vizibil. Iar acest lucru nu se intampla doar femeilor, cum ar crede unii, ci afecteaza si barbatii intr-o egala masura. In ultimii ani, barbatii au inceput sa acorde mai multa importanta aspectului fizic, iar deteriorarea acestuia duce la perturbarea psihicului si la aparitia gandurilor negre. 

De mentionat ca cercetarile stiintifice efectuate de-a lungul deceniilor au dat roade, iar in prezent ne bucuram de existenta clinicilor special destinate acestei probleme, iar in cele ce urmeaza vom descoperi despre drfelixhairimplant.ro, site-ul unei renumite clinici din Romania, ce are ca specific de activitate implanturile de par.

Clinica Dr. Felix Hair Implant te scapa de aspectul estetic deranjant

Exista, in prezent, un numar mare de clinici pentru implantul de par, insa in multe cazuri acesta este efectuat de tehnicieni obisnuiti, pe cand la clinica Dr. Felix Hair Implant medici cu ani de experienta in spate realizeaza in mod atent proceduri pentru ca pacientii lor sa aiba parte de rezultate pe masura propriilor asteptari.

Trebuie de precizat ca podoaba capilara nu este singurul element ce poate fi implantat la clinica, ci este disponibil impreuna cu implantul de sprancene si cel de barba. Este de apreciat faptul ca atat barbatii, cat si femeile, au parte de sansa egala de a se bucura de implanturi indiferent de genul pe care il au. 

La clinica Dr. Felix Hair Implant beneficiezi de tehnici moderne de implant al parului

Un motiv pentru care sa alegi programarea la clinica Dr. Felix Hair Implant este tocmai tehnica avansata pe care o utilizeaza in procedurile realizate, mai exact metoda Q-FUE. Aceasta tehnica este rezultatul anilor intregi de cercetari pentru ca pacientii sa aiba parte de o procedura simpla, fara dureri ulterioare si fara cicatrici inestetice ramase.

Tehnica Q-FUE este minim invaziva si este realizata manual de catre medici cu minutiozitate, in timp ce pacientul se afla sub efect de anestezie locala. Aceasta tehnica nu poate avea loc fara instrumentele necesare, iar cei de la clinica le folosesc pe cele de ultima generatie pentru rezultate de exceptie. In acest mod, recuperarea este rapida, nu prezinta dureri sau cicatrici si pacientul nu are parte de sangerari. Daca, in continuare, esti curios sa afli cum are loc implantul de par, vezi aici detalii suplimentare.

In situatia in care te confrunti cu o astfel de problema legata de lipsa parului, poti accesa site-ul oficial pentru a programa o consultatie intr-unul din cabinetele clinicii.

Contact: client@drfelix.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*