Cum faci rost de un bilet Disney?

bilete-disney

In fiecare an, parcurile Disney raman cele mai vizitatii destinatii de familii din toata lumea. In anul 2013, peste 18 milioane de oameni au vizitat lumea Disney. Oricine a vizitat un astfel de parc intelege ce costuri implica intrarea in parcul tematic.

Numai biletele pot ajunge si la cateva sute de dolari de persoana, sa nu mai vorbim daca vrei sa iei un suvenir din parc. Cui nu i-ar placea sa faca ceva economii dupa ce viziteaza un parc cu tematica Disney? O simpla cautare pe Google de genul ”bilete ieftine Disney” sau ”bilete discount Disney” poate sa iti dea o multime de rezultate. Cu toate acestea, cand accesezi unele pagini neautorizate, banii tai ar putea sa ia calea unei inselatorii, iar rezultatul poate fi un bilet fals, si nu vei mai avea dreptul de a primi banii inapoi. In timp ce exista modalitati reale de a cumpara un bilet Disney, unele metode ar trebui sa fie evitate.

Nu cauta bilete ietine, pentru ca ai putea fi tinta unei inselaciuni.

Bilete cu discount pe Craigslist. In fiecare an, o multime de americani isi iau teapa cu aceste reduceri de bilete. De cele mai multe ori, cei fara experienta vor consulta Craigslists pentru a incerca sa gaseasca reduceri de bilete la parcul tematic. Cu toate acestea, Craigslists este ultimul loc de unde poti cumpara bilete Disney. Cum ar fi sa cumperi bilete direct de la angajatii Disney? Cu toate ca acestia nu pot permite un numar mai mare de vizitatori pe an, este impotriva politicii companiei ca angajatii sa-si vanda biletele. Cand vine vorba de a cumpara un bilet, Disney recomanda  achizitionarea acestora de la un agent de bilete autorizat. Nu exista garantii ca biletele cumparate de oriunde sunt valabile.

Bilete date gratis pe Facebook. Probabil ai mai intalnit cazuri in care unul din prietenii tai share-uia un mesaj in care spune ca va castiga un Samsung daca primeste cateva sute de like-uri. Acelasi lucru se intampla si cu biletele Disney. In cele mai multe cazuri, aceste bilete nici nu exista. In schimb, cei care participa la o astfel de actiune sunt pusi in fata unei situatii in care le sunt furate informatiile personale, devenind vulnerabili in fata inselaciunilor si in fata furtului de identitate.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*