Jurnal de videochatista – cum mi-a schimbat Heylux viata

heylux

Te intrebi in fiecare zi ce poti face pentru ca banii pe care ii ai sa iti ajunga. Nu mai poti sa minti mereu, cu diverse scuze ca nu ai, ca sa vezi ce ai patit, asteapta maine sa imi intre niste bani, timp in care tu fugi sa te imprumuti. Aproape ca uiti sirul celor carora le datorezi bani sau cel putin ai dori sa uiti, caci in realitate toate sumele iti revin in minte cand dormi. Dar nu numai datoriile m-au facut sa merg pe acelasi drum cu Heylux.incredere Heylux

                Imi era mila de mine ca ajunsesem sa fiu la dieta fortata cand nu imi permiteam sa cumpar prea multe. Imi era mila de mine pentru ca eram un om fara visuri, fara sperante, un om ce traia insipid. Pana cand mi-am luat inima in dinti si am inceput sa lucrez la Heylux. Asta se intampla cand deja devenisem obsedata de ideea de a castiga cat mai mult.

                Initial imi doream sa plec din tara din dorinta de a castiga cat se poate. Doar ca fata de a fi femeia in casa sau ce ingrijeste un batran, am gasit solutia de a ramane in tara. Aveam o familie de intretinut, aveam prieteni, scoala, nu puteam sa renunt atat de usor. In fine, ajung la Heylux; prima zi parca eram cazuta din cer, era ceva nou dar ma ambitionam. Cert este ca la final de zi banii pe care i-am primit parca imi sunau a “multumim pentru ziua de proba, va sunam noi”. M-am speriat crezand ca si de aici plec si nu am rezolvat nimic. Doar ca era salariul meu deja primit pentru o prima zi.

             heylux    Sa iti spun ce am facut cu ei? Parca era o iluzie. Am dat fuga la magazin sa imi platesc ce era la caiet. Am dat fuga la vecina sa ii dau banii pe care ii datoram. Si am inceput sa alerg prin oras sa platesc ce pot cat mai repede. A doua zi am luat-o de la capat. Heylux plateste la zi modelele sale, asa ca nu era un privilegiu numai pentru mine.

                Zilele trec si eu nu mai pot efectiv sa imi aduc aminte de cum eram inainte de a lucra la Heylux. Nu mai pot pentru ca acele zile triste le doresc departe de mine. Pe scurt spus, mi-am revenit parca dintr-un cosmar. De cand lucrez la Heylux am redevenit acea femeie cu incredere in ea, cea care se aranjeaza in fiecare zi, cea care are nevoie de rasfat si are parte de el. Sunt mai sociabila, mai deschisa.

model heyluxObisnuiam sa lucrez non stop, sa merg la ture oricand se putea sa fac ore extra. Munceam pentru banii astia nenorociti care nu imi ajungeau. Acum lucrez in ture la Heylux ca oricare alt model si in cele 8 ore de munca imi permit sa am un salariu mai mult decat decent. Pentru ca aici banii se fac la zi si pentru ca aici banii sunt mai multi; imi planuiesc deja o prima vacanta in strainatate.

9 comentarii

  1. OMG, bine ca ti-aii revenit! >:D< Initial am crezut ca-i toata povestea trista, da ma bucur ca s-a terminat frumos. Heylux pare un loc de munca in care se respecta oamenii, nu ca in alte parti!

  2. Oh, n-ai idee fata, ca prin asta am trecut si eu. Mai rau, incepusem sa si mai beau sa ma uit de probleme si dureri, pana am zis ca asta e, tre sa-mi revin si am mers la Heylux. Lux, intr-adevar. Acum nu ma mai evita lumea. Multumesc din suflet, Heylux!

  3. 🙁 Bine ca ti-ai revenit. Ma gandesc la cate povesti triste de genul mai trebuie sa fie. Bine ca ti-ai gasit un loc de munca bine platit cu care sa te poti descurca in viata asta!

  4. bine ca teai scos si acuma esti bine. colega mea de camera lucreaza la heylux si mai mult tine ea casa

  5. Ma bucur cand citesc povesti cu final fericit ca acestea. Ai avut mare noroc ca au facut angajari atunci! >:D< Felicitari, nu ne cunoastem, dar ma faci sa am incredere intr-un viitor mai bun pentru oricine

  6. asta spune multe despre cum se poarta parlamentarii cu noi, de ne lasa sa murim de foame pe strazi. ai avut noroc, probabil esti frumoasa, dar o tipa mai plinuta ce face?

  7. Fata, bine ca esti ok acum si te descurci. Iti detii singura viata, cum s-ar spune si asta e foarte bine :-*

Comentariile sunt închise.