Momentele de glorie ale lui Natalie Portman

natalie portman

natalie portmanDe la Star Wars si pana la Black Swan, o iubim si o sarbatorim pe actrita Natalie Portman pentru frumusetea si talentul ei. Aceasta a jucat in multe filme si ecranizari dupa carti celebre si totodata este foarte iubita si apreciata de cei mai multi dintre noi.

No Strings Attached (2011)

Atunci cand doi prieteni (Natalie Portman si Ashton Kutcher) decid  sa devina un fel de prieteni cu beneficii, rezultatele sunt dintre cele mai amuzante si pline de suspans. Partea cu perioada delicata a fost cea mai amuzanta dintre toate si ne da pe spate de ras. De la From Keep Bleeding  si pana la I’ve Got the World on A String, totul a fost pur si simplu genial. Actrita este nemaipomenita si joaca un rol perfect mulat pe personalitatea ei.

Black Swan (2010)

Exista un motiv foarte foarte bun pentru care Natalie Portman a castigat un Oscar pentru rolul din Lebada Neagra. Tutu-urile, baletul, drama si persoanjele au dat foarte bine si au impresionat la maxim auditoriul  si telespectatorii. Actrita este geniala in  rolul ambitioasei Nina Sayers, care a visat demult sa joace rolul Lebedei Negre in Lacul Lebedelor.  Din nefericire, aceasta parte din cariera ei preia controlul asupra intregii ei vieti. Uita-te si dupa determinata Mila Kunis care aproape fura intreaga imagine si ne ia suflul de asemenea.

The Other Boleyn Girl (2008)

Natalie Portman preia rolul unei curajoase Anna Boleyn care nu s-ar opri din nimic pentru a se proteja si pentru a-si asigura casatoria cu Regele Henry VII (Eric Bana). Din nefericire, sora sa interpretata de Scarlett Johansson, atrage si ea atentia regului in cauza. Insa, pentru a vedea continuarea si jocul fabulos al lui Portman, trebuie sa vizionam filmul in cauza.

My Blueberry Nights (2007)

Natalie Portman (cu un accent foarte bun sudic), Jude Law, Noraj Jones si Rachel Weisz intregesc distributia uimitoare si mortala a acestui film care urmareste povestea dulce dintre indragostiti, calatorii, New York si o mare despartire.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*