Momente cheie cand ai absoluta nevoie de servicii funerare Rarox

Atunci cand esti in situatia de a organiza o inmormantare pentru o persoana draga tie, din familie sau prieten, esti implicat nu doar in drama personala legata de pierderea umana in sine. Ai destul de multe lucruri de pus la punct. Romanii nu sunt atat de open minded incat sa isi faca un plan funerar – oricat de macabru ar suna pentru unii, pentru altii este o normalitate. Si cand acel moment se intampla, se instaureaza haosul.

In mod cert ai nevoie de servicii funerare in sectorul 2 sau din zona ta, cat mai aproape de tine de altfel, din ratiuni practice. Gandeste-te ca daca se intampla in toi de noapte, nu poti astepta pana dimineata sa incepi organizarea. Iata deci cand sunt cateva momente cheie cand in mod cert ai nevoie de ajutor specializat, adica servicii funerare profesionale.

Manipulare defunct si transport

Se spune ca familia nu trebuie sa participe la pregatirea defunctului. In unele zone rurale inca se practica organizarea privegherii acasa si defunctul este cosmetizat acasa de catre persoane din comunitate. Insa acum legea funerara in vigoare obliga, cu mici exceptii, sa faci imbalsamare si in acest sens sa chemi specialist pentru asta.

Iata deci primele servicii solicitate: de manipulare defunct si transport, de preluare, imbalsamare, punere in sicriu dupa ce a fost cosmetizat, transportat inapoi la locul ales pentru priveghere.

Cumparaturi funerare

Toate se cam leaga unele de altele, astfel ca inca din prima clipa dupa deces ai nevoie de ajutor de specialitate si ai de urmat o birocratie. Faci constatarea de deces si ai nevoie de primele articole funerare, respectiv de cruce si sicriu, eventual si de accesorii precum icoana de pus pe piept, doliu, batiste, prosoape, dar mai ales de lumanari si o coroana de flori.

Apeleaza la servicii funerare sector 2 sau din zona ta, iar pentru asta Rarox te ajuta. Gasesti aici o echipa specializata si indiferent ca doresti sa organizezi un eveniment funerar cu traditii sau nu, cei de la Rarox au experienta si stiu cum sta treaba. Tot cu ei poti colabora pentru transport, intern sau international, inclusiv cu limuzina daca doresti.

Alege pachetele funerare! Unele dintre acestea sunt mai accesibile decat crezi, astfel ca daca esti sub presiunea financiara din acest punct de vedere poti alege versiuni economice, de pret mediu sau cele ce pot fi achitate pe baza de talon de pensie. Detalii gasesti in pagina oficiala ce sugereaza si tipul de servicii oferite, funerarenonstop-bucuresti.ro.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*