Nici o programare la salon fără Stailer

stailer

Cum? Tu încă te mai programezi la salon prin tehnicile clasice? Nu te-ai săturat să vorbești la telefon minute în șir? Nu te-ai săturat să te învoiești de la muncă de fiecare dată când mergi la salon? Alătură-te Stailer dacă te afli și tu în aceeași situație, de a merge la salon doar atunci când te poate primi acel singur stilist de care nu te poți desprinde.

Mai are balta pește, la fel mai au și saloanele stiliști care sunt în continuă dezvoltare și merg regulat la cursuri pentru a se perfecționa în ultimele tehnici. Viața e prea scurtă să mergi mereu la același stilist sau și mai rău, să ai mereu aceeași tunsoare. Îndrăznește să îți arăți personalitatea și prin coafură, culoarea părului. Aspectul tău fizic trebuie sa te facă să debordezi de fericire și de pozitivitate, dar nu vei reuși asta cu același tuns în scări pe care l-ai obținut prima dată acum 5 ani. Este de domeniul trecutului deja.

Cum poți obține o schimbare de look? Ai aici soluția

Uită de tot ce știai până acum în materie de programări la salon. Accesează acum www.stailer.ro și selectează din listă ceea ce îți dorești. Nu ai nevoie de mai mult de 5 minute. Poate doar la prima accesare, pentru că ai nevoie de ceva timp să te minunezi cât de simplu este să ajungi pe scaunul stilistului. Ce trebuie să faci? Doar să selectezi ceea ce te interesează. Oraș, serviciu, gen și cel mai important, data și ora la care vrei tu să mergi. Nu mai face compromisuri și nu mai pierde din concediu doar pentru că vrei să arăți bine și să te simți bine.

Nu, să nu te gândești deloc la partea materială pentru că nu te costă nimic. Nici măcar minute de pe cartelă nu te costă. Acces la internet și un device sunt materialele de care ai nevoie. După selecție apare lista magică. Acolo poți vedea cine este liber și cine te poate primi atunci când poți merge. Poți obține o programare chiar pentru astăzi, dacă ești atât de nerăbdătoare.

Poți să vezi mai multe detalii aici, sau direct pe site. În listă vezi cine este liber și te programezi exact acolo unde crezi ca poți obține rezultatele așteptate. Alegerea ta este mai simplă datorită informațiilor pe care le primești. Salon, stilist, poze, listă de prețuri, timp de lucru și tot ce ai nevoie să știi astfel încât să nu ai nici un dubiu atunci când finalizezi programarea.

Ce servicii sunt disponibile? Toate din sfera hair & beauty

Stailer nu este doar pentru programări la tuns, vopsit, tratamente pentru păr, ci pentru tot ceea ce ține de hair & beauty. Găsești specialiști în domeniu pentru tot ceea ce te interesează, chiar pentru o schimbare completă de look. Manichiură, pedichiură, tratament facial, make-up, chiar și masaj, practic tot ce ai nevoie.

Timp economisit, fără nervi, fără apeluri, totul online și simplu. Ce să vrei mai mult de atât? Nici o programare la salon fără Stailer! Asta dacă prețuiești utilitatea și facilitatea și vrei să îți simplifici viața. Accesează acum platforma și bucură-te de ceea ce îți poate oferi.

Contact:

support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*