Manichiura cu stil pentru 2015

Cu fiecare an exista noi si noi modele ce se impun ca un trend. Si cand vine vorba de manichiura exista de asemenea un trend impus. Pentru 2015 modele sunt spectaculoase si clar de dorit. In functie de gusturi si de cum se potriveste o anume manichiura la tinutele tale alege culorile de pe www.diamondnails.ro si fii in pas cu moda.

Modele de manichiura

Manichiura  cu burgundy este una din acest top. Un derivat de la rosu, inchis, celebrul visiniu poate avea diverse nuante si se poate combina spectaculos si cu alte modele. Te-ai gandit la un stil French de asa natura? Poti combina aceasta nuanta cu gri, auriu, violet, verde si lista poate combina. Insa piesa de rezistenta este clar burgundy.

Manichiura cu albastru marin, intens. Sunt elegante, pot fi electrizante si se potrivesc cel mai bine unor unghii scurte, drepte, pentru a le accentua puternic sau pentru cele care au o forma de migdala. Sunt absolut senzationale insa trebuie sa le porti oarecum cu o anume atitudine de vreme ce impun un stil de asa natura.

Auriul metalic este si el la mare cautare. Pentru ca este o nuanta destul de pretentioasa se cere clar cu exclusivitate, se impune a se purta la evenimente ceva mai deosebite asa ca poti opta pentru asa ceva de sarbatori de ce nu, sa deschizi tonul anului in materie de manichiura. De mare efect este si pentru acest tip de oja sa se combine si cu alte nuante puternice precum negrul.

Verdele smarald nu lipseste nici el din aceasta ecuatie asa ca ar trebui sa exploatezi si aceasta dimensiune. Iti va pune unghiile in evidenta, fiind nuanta care atrage toate privirile. Si pentru ca exact aceasta zona doresti sa o scoti in evidenta un inel supradimensionat ar putea fi de mare folos. Algerea iti apartine!

Manichiura alba nu este nici ea departe de trendul anului 2015. Se poarta din nou unghiile intens albite daca se poate spune asa. Si pentru ca cel mai adesea se coreleaza cu vremea rece de iarna este cert ca ai putea sa le incerci fara limite, indiferent de tipul de unghie pentru care optezi sau cu ce alta nuanta vei combina totul. Stilul de alb mat este clar fancy.

Manichiura a fost mai mereu un punct de interes de vreme ce acestea te reprezinta si te recomanda de ce nu. Asa ca orice femeie va doru sa impresioneze si cand vine vorba de unghiile sale. Alege ce nuanta ti se potriveste si mai presus de toate alege acea nuanta care sa marcheze si lista de trenduri ale anului ce va veni. Si daca intentia ta este aceea de a alege una din manichiurile ce fac parte din lista de trenduri vei gasi pe www.diamondnails. ro o sumedenie de tipuri de oja, ba chiar si cele pentru manichiura pretentioasa si stilata a unghiilor cu gel. Alege oje semipermanente de diverse culori, joaca-te cu imaginatia si nu uita ca unghiile te reprezinta asa ca au nevoie de atentia ta. O manichiura bine aleasa este cea care te va pune si mai mult in valoare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*