Ce le place barbatilor

atractii femeie barbati
atractii femeie barbati

Ce le place barbatilor la o femeie? Parul ei, zambetul ei, faptul ca are o atitudine pozitiva, corpul ei bine tonifiat, picioarele ei lungi sau felul in care se imbraca? O multime dintre lucrurile de genul sunt foarte atragatoare pentru barbati in ceea ce priveste partenera de viata sau pentru un simplu flirt, insa pe langa asta mai sunt o multime de lucruri mai putin obisnuite pe care nu le-ai fi crezut a fi atragatoare pentru iubitul tau sau pentru un barbat de vrea sa intre in viata ta. Aceste lucruri sunt mai putin obisnuite pentru tine a fi considerate dragute si sexy, insa pentru majoritatea barbatilor sunt si iata-le!

Unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care le adora barbatii la o femeie si pe care il gasesc deosebit de atragator la respectiva femeie este momentul in care aceasta se spala pe cap. Iubitului meu in special ii place atunci cand port prospoul pe cap dupa ce ma spal pe cap, pentru a mi-l usca in mod natural. Ii place pentru ca i se pare ca seman cu vreo regina egipteana sau araba cu prosopul pe post de urban.

Barbatii sutin ca un par ud si proaspta spalat, mai ales daca este si lung, le place enorm si il considera foarte sexy, si de aceea ii incita la altceva. Ei bine, poate ca vi se pare ciudat, insa cine stie, poate si iubitului sau sotului vostru ii place atunci cand purtati pe cap un prosop pentru a va usca parul.

Barbatii iubesc de asemenea atunci cand isi vad femeia iubita facand exercitii fizice. Acel aspect obosit si transpirat este foarte atragator pentru un barbat. Poate ca tu nu gasesti acest lucu atragator, insa iubitului tu ii va placea si nu va rata asa ceva. saar, nu-ti fie teama sa faci sport in fata partenerului. Stiu ca a lui meu ii place foarte mult si chiar ma incurajeaza sa mai fac.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*