Isteria Facebook

Platformele de socializare online au devenit in ultimul timp un mijloc de comunicare zilnic. Vine cu o usurinta in a lua contact cu oamenii din jurul tau, de la departare, fara costuri doar cu o conexiune e internet. Ce a facut ca Faceboook sa aibe o asa mare cota de popularitate?

Este bucuria de a revedea persoane dragi, persoane cu care ai pierdut un contact in ultimul timp, este emotia de a vedea ca esti apreciat, ca impartasesti bucurii si tristeti si oamenii rapid vin in sustinerea ta. Insa totul inseamna un mediu virtual. Cati din cei cu care tii o legatura pe Facebook vor fi si cei cu care te saluti pe strada, care sa te ajute, la care ai putea sa apelezi in caz de nevoie?

Detasat de viata personala intervine si curioziatea la un moment dat sa vezi ce fac altii, ce fotografii au, ce ganduri impartasesc. Caci tot ceea ce o pagina de Facebook are defineste o persoana ca si caracter; spune-mi ce prieteni ai ca sa-ti spun cine esti este o vorba populara care se adevereste in acest caz.

Poate se necesita o astfel de abordare ce ne duce pana la urma la idea de necesitate de a folosi, de a te inscrie pe un astfel de site. Curiozitate, invitatie de la alti prieteni, tocmai ideea ca daca este ceva exclusiv te simti marginalizat. Ce te costa sa completei cateva spatii cu informatii si sa ai cont? In cateva minute apari online si te inscrii si tu in lista utilizatorilor. Cine nu e pe Facebok nu exista este una in cele mai frecvente fraze pe care le vei auzi in randul tinerilor si nu numai.

Isteria Facebook este o chestiune de moment si timp, de avantul tinerilor care descopera oameni si socializeaza dar cat va mai dura? Poate pana cand o alta forma sau platforma de comunicare ca aceasta ii va lua locul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*