Fara servicii stomatologice decontate- o noua masura revoltatoare

Desi in ultima vreme prea putine din serviciile stomatologice erau decontate se pare ca nici macar acestea nu vor mai exista. Aceasta masura starneste revolta in randul oamenilor insa cat de mult se bazau oamenii pe ce era gratuit pana acum? Pana la urma multe din serviciile decontate, partiale sau total gratuite era o lucrare de „mantuaiala” si nu din cauza medicilor dentisti ci din lipsa de fonduri, de materiale de buna calitate.

Pentru cazuri de urgenta medicala nu te puteai astepta la prea multa atentie din partea dentistilor iar in urma unor servicii de care ai dispus din categoria celor decontate te asteptai ca oricand sa necesite imbunatatiri. Romanul s-a obisnuit cu merge si asa caci lipsa banilor isi spune cuvantul. E ca si cand ai dispune de asistenta medicala gratuita dar atunci cand iti permiti vei apela la o clinica privata pentru acel plus de confort.

Dar sa nu uitam de cei minori, scolari care aveau gratuitate la majoritatea serviciilor dentare. Problema se ridica din nou pentru categoria celor a caror parinti nu isi permit sa plateasca mai mult si apeleaza la solutii de indemana. Ne asteptam sa ne lovim de o masa de oameni cu probleme dentare. Lucrurile se vor agrava fara doar si poate si doare banii te salveaza. Si unde nu exista? Consumul de medicamente va creste, de antibiotice asta pana cand se va exista bugetul pentru a merge la dentist.Sau va exista acea situatie precara cand urgenta dentara ii indruma pe toti la dentisti insa doar pentru a potoli durerea de moment. O investitie proasta daca ne gandim ca problema va aparea din nou si din nou…

Cu siguranta o parte buna a lucrurilor exista caci pe urma acestei masuri vor beneficia medicii dentisti care au cabinete private. Va fi o competitie si mai acerba in ceea ce priveste numarul de clienti, cum ii atragi, ce oferte ai.

Explicatia? Lipsa de fonduri, fara doar si poate singura pe care se puteau baza pentru justificari.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*