Un pic din soarele primaverii este de ajuns sa ne aduca aminte de bronz. Si pana sa ajungi la mare, la plaja bronzul artificial inlocuieste ceea ce inseamna placerea de a te relaxa la soare. Cat de bine este sa contam pe varianta solarului?
Exista atentionari ca excesul de bronz artificial poate duce la cancer de piele si intai vizati sunt cei cu o piele ca laptele, cu alunite care pot prezenta din start un tesut cangerigen sau il pot dezvolta in timp. Departe de exagerari bronzul artificial accentuteaza pielea si iti confera un plus in look-ul tau, cu accent pe ochi seducatori, pe trasaturile tale. Dar necesita timp si investitie.
In ceea ce priveste varianta pentru bronz artificial solarul este numarul unu. Accesibilitatea pretului, abonamentul care devine una din cele mai convenabile optiuni fac ca mersul la solar sa devina o preocupare inca de la inceputul timpuriu al primaverii dar nu se exclude nici perioada rece. Daca vrei sa optezi pentru varianta cremelor iti ingreunezi munca. Pe langa faptul ca ai nevoie de o aplicare uniforma nici nu iti vei da seama daca poti sa faci asta si numai dupa ce absorbita de epiderma crema intinsa in dungi pe piele va fi un aspect neplacut, inestetic.
Preocuparea culorii pielii tale face insa ca totul sa necesite cativa pasi de pregatire. Pana la urma iti doresti un efect de admirat asa ca nu uita de crema speciala aplicata atat inainte de a intra in solar cat si dupa. Hidratarea este un alt pas la care se adauga nevoia de a exfolia pielea de la bun inceput pentru ca bronzul sa fie adanc impregnant in pielea ta. Si nu in ultimul rand evita timpul indelungat petrecut la solar, din dorinta de a vedea efectul imediat multi incep direct cu un timp prea mare de bronz artificial.
Lasă un răspuns