Barbatul metrosexual intre grija pentru aspect si exagerare

Nu este nimic iesit din comun ca orice pesoana sa fie preocupata de aspectul fizic. Si desi acest concept multi il percep cu tinta spre fete, doamne si domnisoare barbatii sunt si ei in lista celor care trebuie si chiar au grija de ei, nu numai cand vine vorba de dimensiunile muschilor si cat de bine proportionati sunt.

Cand de departe esti sa definesti un barbat ca fiind metrosexual ? Caci uneori ai senzatia ca se ingrijesc prea mult si poate mai mult decat o femeie. Ce este gresit? Metrosexualitatea se traduce printr-o grija acuta de tot ce este estetic. Nu ar trebui sa te surprinda sa auzi ca merg la manichiura sau chiar la epilari. Gresit nu este nimic caci pana la urma fiecare isi stie limitele si percepe frumosul in sensul lui. Daca asta este ceea ce pe unii barbati ii face fericiti iata ca se pot lua la intrecere cu femeile in domeniul shoppingului, a cosmeticii si tot felul de lucruri care credeai ca pe unii barbati nu ii intereseaza.

Cum facem diferenta, unde trasam linia? Total gresit sa credem ca sunt cu o alta orientare sexuala pana la urma discriminarea nu trebuie sa existe. E curios doar poate gandul la ce fel de femei sunt dispusi astfel de barbati sa accepte in jurul lor. Desi cu o viziune moderna, desi intr-o oarecare privinta ceea ce unele femei isi doresc- sa impartaseasca cu perechea placerea de a face shopping, ca cineva sa aibe rabdare cu ele sa probeze papuci, ca dimineata sa nu se oripileze de masca lor de fata- standardele sunt inalte.

Pana la urma a fi ingrijit nu se traduce prin a fi efeminat. Si chiar si asa daca este barbat in adevaratul sens al cuvantului cand trebuie este cu mult de apreciat pentru faptul ca exista si preocupari de genul aspectului, al look-ului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*