Worldishouse.blogspot.ro

worldishouse.blogspot.ro

worldishouse.blogspot.roCum anume ne influenteaza muzica in viata de zi cu zi? Cum anume lucreaza aceasta asupra creierelor noastre si ce efecte are asupra mintilor noastre? Se stie ca muzica scade nivelele de stres ale hormonului numit cortizol si elibereaza oamenii din starile de anxietate. Studiile despre cum ne afecteaza mintea muzica au fost subiect de interes pentru multa lume inca din timpuri vechi.

Pe blogul Worldishouse.blogspot.ro am descoperit mult mai multe lucruri interesante despre muzica si despre caracteristicile si efectele sale asupra oamenilor si lucrurilor. Ultimele articole de pe acest blog mi-au imbogatit cunostintele despre domeniul muzical in general. Am aflat despre compozitorii importanti de muzica clasica din lume, despre muzica in sine si productivitatea, despre secretul operei din Sydney, dar si despre artistele moderne din lumea pop.

Ceea ce mi-a placut cel mai mult si m-a atras intr-un articol au fost informatiile din cadrul postarii „Muzica si productivitatea”. De multe ori mi s-a spus la locul de munca despre faptul ca muzica in ceea ce fac eu ar putea sa ma deranjeze si sa nu ma lase sa ma axez pe ceea ce am de facut, distragandu-mi atentia.

Ei bine, trebuie stiut, dupa cum am aflat si eu de curand de pe Worldishouse.blogspot.ro, ca data viitoare cand nu te vei simti productiv, ar trebui sa incerci sa asculti niste muzica ce iti place si care corespunde starii tale de spirit. A asculta numai ceea ce iti face tie placere este foarte important, deoarece doar daca este vorba despre alt gen de muzica pe care il detesti, doar atunci se pare ca nu te vei putea concentra la maxim asupra ceea ce ai de facut.

Am mai aflat de pe site-ul acesta nisat intr-o masura pe domeniul muzical despre faptul ca muzica ajuta foarte mult in lupta impotriva depresiei, ca te elibereaza de anxietate, ca iti imbunatateste abilitatile de invatare si ca sporeste si increderea de sine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*