Viata asa cum e ea

oameni
oameni
oameni
oameni

Poate ca nu ne surade de fiecare data, poate ca nu avem parte mereu de zambete, liniste si pace sau de momente fericite si pline de dragoste, dar cand se intampla toate acestea parca suntem alti oameni si suntem schimbati total. Mai suntem si tristi, ne mai si nelinistim, mai si plangem, mai si zamvim fortat in fata sortii, insa viata ne ofera si felii de fericire si de implinire din cand in cand, atunci cand simtim ca meritam.

Nu-i nimic. Suntem oameni, suntem obisnuiti cu toate, si totusi uneori ni se pare prea mult, de aceea incercam sa ne fortam norocul intru descoperirea fericirii supreme. Este ok sa facem asta pentru ca suntem muritori si ne dorim ca totul sa fie perfect, a ne fie doar bine fara a mai vedea si partea proasta a lucrurilor, fara a vedea reversul medaliei, fara a ne gandi ca poate de fapt meritam toate acestea. Nu cred ca este asa, dar fiind oameni, este de datoria noastra sa incercam sa ne usuram viata si sa ne-o facem frumoasa. Totul porneste de la noi si doar de la noi. Nimeni altcineva nu ne poate forta (de fiecare data) sa facem niste alegeri personale.

De fiecare data cand gresim, dam inapoi cate un pas, plangem pe rupte si ne inchidem in noi, dar si cand prindem o zi frumoasa si voioasa. Parca L-am fi prins pe Dumnezeu de picior si nu am vrea sa-i mai dam drumul. Atunci, nimic nu mai conteaza: tristet, necazuri, un trecut urat, amintiri dureroase si plansete pe perna. Atunci suntem impliniti cu noi insine si parca transmitem asta i in jur, pentru ca suntem oameni si e omeneste sa simtim de toate in aceasta viata.

Este normal sa ne dorim binele, frumosul si banul, insa trebuie sa vedem si de sanatatea noatra interioara, exterioara, dar si de sufletele noastre care trebuie sa se mai spele de pacate si de lucruri rele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*