Unde mergem in vacanta

Am intrat in noul an si pentru multi, pregatirile pentru vacanta sunt ceva normal. Spun asta pentru ca din ce in ce mai multe persoane incearca serviciile de early booking ale agentiilor de turism, servicii care permit rezervarea unei vacante mult mai ieftine fata de preturile obisnuite.

O locatie impresionanta in care va puteti petrece vacanta de vara este si Turcia. Turcia a devenit in ultimii ani, o adevarata oaza de relaxare pentru cei mai multi turisti atat din Romania cat si din tarile Europei de Vest.

Statiunile turistice au fost dezvoltate, s-au investit multi bani in ele si astazi pun la dispozitie servicii demne de luat in seama. Turcia intra astfel in competitie cu alte centre de relaxare pe timpul verii cum ar fi renumita Grecie.

Pentru romani este o oportunitate mai ales datorita faptului ca Turcia se afla la numai cateva sute de kilometri de Romania. Preturile pentru transport sunt astfel mici iar conditiile oferite de statiunile de acolo sunt aceleasi sau chiar mai bune decat ale altor statiuni aflate la distante mari de tara noastra.

Un exemplu foarte bun este regiunea Olimpos. Inca linistita si putin aglomerata, regiunea are ce sa arate si are cu ce sa uimeasca. Desi investitiile nu lipsesc, zona inca este constituita intr-un sat turistic.

Pentru a ajunge intr-una din aceste regiuni poti incerca serviciile oferite de Agentia de turism Genius Travel. Prin intermediul lor, vacanta ta va fi mai placuta si mai fara griji.

Ajuns acolo, cu familia sau doar cu partenerul/partenera, te poti minuna de ruinele vechiului oras Olimpos si de linistea plajelor. Daca vrei asta ar fi bine sa nu amani prea mult. Avand in vedere potentialul turistic imens, categoric zona va cunoaste o dezvoltare din ce in ce mai mare in ultimii ani astfel incat in scurt timp, linistea va disparea din peisaj.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*