Un atac terorist si un curaj nebun

Un militar britanic a fost ucis este stirea care a facut inconjurul lumii. Un atac terorist, un gest care a socat. Si o data cu asta iese la iveala povestea unei femei care cu un curaj iesit din comun a incercat sa opreasca totul.

Povestea incepe cu clipele de cosmar la care au asistat martori neputinciosi. Printre acestia si o cercetasa sefa, Ingrid Loyau-Kennet in varsta de 48 de ani. Gestul sau nebun insa curajos a fost sa intervina exact in clipele in care atacatorul a facut gestul necugetat. Unii spun ca era decapitat deci o imagine terifianta si dincolo de cuvinte.

Relatarea femeii face lumina in caracterul de milioane pe care il are. Cu gandul de a oferi primul ajutor victimei a incercat comunicarea ca o cale de a stopa un eventual atac urmat de alte victime. Desi inarmat cu „dotari” care pot decapita si taia oase era evident ca atacatorul avea de gand fie sa mai ucida, fie sa faca din crima o oroare fara margini. Si aici intervine femeia care a uimit pe toata lumea. Gestul sau omenesc si gandul ca poate victima a suferit un accident a fost sa stopeze oarecum oribilul.

Marturisirea celui care a comis crima vine ca un mesaj, acela de solidaritate cu poporul musulman, intr-un gest extremist. Incercand intr-o masura sa acopere si sa protejeze trupul fara suflare pana la sosirea politie clipele de groaza au continuat. Insa din nou ca un gest nebun in sensul bun femeia s-a gandit ca ar putea evita ca acele multiple arme sa se indrepte catre mai multe persoane.

Martori care spun ca poate exact partea feminina ca si prezenta a facut ca atacatorii sa se opreasca caci au declarat ca le pare rau ca femile vad astfel de lucruri ramane totul ca o zi neagra pentru barbaritatea gestului si pentru cea care a avut curajul de a infrunta nebunia razbunarii o zi din viata sa pe care nu o va uita niciodata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*