Uleiul de migdale pentru pielea ta

Uleiul de migdale s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru a promova frumusetea si bunastarea in general. In acest articol vom vorbi despre beneficiile uleiului de migdale pentru pielea ta.

Persoanele cu pielea uscata gasesc proprietatile de lubrifiere ale uleiului de migdale extrem de folositoare, din moment ce uleiul de migdale este absorbit extrem de rapid si ajuta la repararea pielii uscate, crapate si exfoliate. Acest tip de ulei poate fi folosit cu succes si de catre persoanele care sufera de alergii ale pielii, cat si de persoanele care isi doresc sa-si pastreze pielea mereu fina si hidratata. Proprietatile uleiului de migdale de a netezi pielea dura si aspra, mai ales pielea din zona coatelor, genunchilor si calcaielor. Pielea crapata, ranile usoare sau infectiile, pot de asemenea fi tratate cu ajutorul uleiului de migdale.

Uleiul de migdale este un ulei greu, lucru care il face un emolient excelent. Atunci cand este aplicat direct sau in cadrul unor creme, acesta este extrem de rapid absorbit. Uleiul de migdale este un ulei pentru spa foarte des folosit,  deoarece nu este foarte unsuros si nu are o aroma foarte puternica. Uleiul de migdale poate fi folosit de asemenea pentru curatarea pielii si pentru a o face moale si catifelata. Masajul cu ulei de migdale este foarte folositor pentru a reface balanta pH-ului pielii, fapt ce-i confera o textura curata, lucioasa si un look hidratat.

Fiind foarte bogat in vitamina E, uleiul de migdale poate reduce si intarzia aparitia ridurilor. Este foarte usor de folosit in pe timpul noptii, dupa ce s-au curatat apriori fata si gatul. Uleiul de migdale poate fi folosit in fiacare zi sau cel putin de doua ori pe saptamana. De asemenea, poate preveni si stopa dezvoltarea diferitelor afectiuni precum acneea sau alte infectii ale pielii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*