Turismul spatial

Cu timpul lucrurile se imbunatatesc si modernizarea aduce cu sine o si mai mare atractie. In turism cand credeai ca ai auzit si vazut de toate limitele sunt extinse de locatii. Turismul spatial va fi centrul de interes cat de curand.

In ce consta mai exact? Nu va fi nimic tipic, relaxare dar sub alta forma. La 100 de kilometri distanta sa admiri planeta Pamant si asta pe langa adrenalina si experienta unica in sine de a zbura in spatiu.

Si cum nu este o idee atat de noua deja exista o batalie a multor agentii care isi doresc pe viitor sa aibe posibilitatea de a oferi astfel de excursii. Cum era de asteptat in ciuda complexitatii unui astfel de sejur exista o batalie pentru a castiga suprematia. Depinzand de puterea financiara de a investi unii spun ca totul se va concretiza in cativa ani, nu departe de zilele noastre, intre 2 si 6 ani.

Insa departe de curiozitatea si fascinatia de aface turism spatial NASA avertizeaza ca acest lucru poate dauna in ceea ce priveste siguranta planetei Pamant pe viitor. Cu bune si cu rele ca in orice caz se pare ca turismul spatial a captivat deja doritori, existand o lunga lista de asteptare a celor care vor sa dea startul acestei mode. Cine nu si-ar dori? Cine ar refuza cand banii nu sunt o problema. Cu siguranta este ceea ce multi nu visau in viata, ceea ce aduce un alt nivel de implinire si experienta surprinzatoare.

Si chiar daca acum este fie ceva ce nu ai indrazni sa faci, fie ceva prea riscant pentru tine in urmatorii ani va fi o intreaga industrie, trecand treptat de la exclusivism la accesibilitate. Caci acum suma de 200.000 de dolari de persoana nu suna ideal pentru oricine …bine macar ca nu vei avea nevoie de bani de cheltuiala.

 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*