Trucuri pentru o manichiura cat mai rezistenta – chiar si cand tu esti cea care o realizeaza singura, acasa

Nu poti compara serviciile din cadrul salonului cu ce poti face tu acasa. Exceptie doar cand vorbim despre femeile foarte pasionate, eventual incepatoare in aceasta meserie. Poti desigur sa achizitionezi produse profesionale. Nici acestea nu iti garanteaza un rezultat perfect, daca nu stii sa le folosesti corect.

In aceasta perioada cand saloanele sunt inchise, te vei descurca singura sa iti faci manichiura. Apeleaza la stocul de la Nolia Shop pentru a ojele necesare. Iata si cateva trucuri de mare ajutor.

Ai grija de cuticule

Nu este neaparat sa le tai, faci de altfel o greseala. Hidrateaza-le si impinge-le cat mai la baza unghiei. Este important sa faci si aceste lucruri pentru ca o cuticula intinsa, crescuta peste unghia este primul semn al manichiurii neingrijite.

Betisoare din lemn pentru cuticule gasesti si la Nolia, in set de 20.

Pregateste unghia

Nu doar pilirea, forma unghiilor conteaza, ci si degresarea acestora. Trebuie curatate perfect si degresate, pentru ca oja sa aiba o mai buna aderenta si sa reziste. Produse speciale in acest sens regasesti in eshop-uri precum Nolia.

Inainte de aplicarea ojei aplica top, un soi de lac transparent.

Aplicarea lacurilor

Lacurile pot fi in culori care mai de care mai atractive. Daca insa nu le aplici corect, distragi imediat atentia. Atentie la ce miscari faci intrucat specialistii spun ca nu ar trebui sa te opresti la capat de unghie, desi aceasta este tendinta in randul tuturor. Oja aplicata poate trece de varful unghiei, sigiland capatul unde de altfel cel mai adesea se observa discontinuitate fata de suprafata unghiei.

De asemenea, va conta ca aplicarea ojei sa se faca in mod repetat in doua straturi. Daca vorbim despre oja semipermanenta, atunci dupa fiecare strat aplicat va fi nevoie de lampa, cu polimerizare de cateva minute – ai indicatii in acest sens la fiecare produs in parte, in cadrul paginii oficiale de la Nolia.

La final, un ultim strat este cel numit coat. Acest tip de produs te va ajuta sa obtii mai multa rezistenta a manichiurii, dar si luciu, exact asa ca la salon. Intre aplicari trebuie desigur sa astepti sau sa respecti termenul de polimerizare.

Tips:

Unghiile cu forma rotunda sunt cele mai rezistente, au risc mai mic de rupere.

Inainte de aplicarea ojei nu agita sticla, ci realizeaza cateva miscari circulare, intre palme.

Evita expunerea la caldura si umiditate imediat dupa ce ti-ai realizat manichiura.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*