Trainica amintire a nuntii

Momentul nuntii este unic si de la sine inteles ca vine cu numeroase pretentii. Tinand cont de aceste lucruri amintirea care va dainui in timp este data de filmarea in sine care reda pas cu pas si minut cu minut tot ceea ce s-a intamplat. Din seria de decizii pe care le iei ceea ce tine de filmari nunti este la fel de important ca si fotografia de nunta, modul in care iti alegi sa pastrezi amintirile vietii.

Nimic nu te poate face sa opresti timpul in loc ci doar sa te bucuri din plin de ceea ce iti este dat sa traiesti. Asa ca modul in care iti alegi cameramanul, cum si ce sa filmeze reprezinta modalitatea prin care iti alegi de fapt imaginea nuntii retraita mai apoi prin prisma imaginilor respective.

Filmarea nuntii nu este asa cum ar parea, simplista. Pentru ca dincolo de modul simplist prin care se poate filma evenimentul in sine tine de partea artistica care sa transforme totul in ceva deosebit. Stii cum se spune, multi pot face asta insa prea putini sunt si cei care lucreaza la un nivel profi. Asta inseamna nu numai dotarea in sine care sa tina de aparatura ce faciliteaza anumite aspecte si favorizeaza ca munca de filmare si captare a cadrelor sa fie impecabila. Tine in egala masura de viziunea artistica care scoate in evidenta capacitatea celui care priveste de dincolo de simplism.

De fapt iti vei dori ca acea filmare de nunta sa fie o poveste, povestea voastra de dragoste care sa se concretizeze intr-un eveniment extraodinar. Iti vei dori ca privind acea filmare sa retraiesti cu emotie fiecare clipa. Si daca e sa vorbim concret, ca o completare de dorinte si pretentii despre filmarea nuntii, nu este placut sa vezi  un tremurat de cadru sau parti care se taie si pentru tine erau poate de maxim interes. Este clar ca se doreste o claritate aparte, ca se doreste ca ceea ce se filmeaza sa fie de fapt un cadru al unui moment emotionant, nimic fortat si dincolo de tipare.

Love story, clasic story sau in orice stil ai defini ceea ce inseamna nunta ta cu tema cu tot filmarea de nunta se doreste a fi la standarde inalte. Sa se filmeze locatia cu tot cu detalii si mirii in fiecare etapa a lor pe parcursul evenimentului; filmarea de acum iti va fi trainica amintire de dupa, pretioasa amintire de care trebuie sa te ocupi in momentul alegerii celui care sa va fie cameraman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*