Tematica evenimentului imprimata pe hartie- invitatiile de nunta si botez

Un eveniment in viata ta care stii ca va fi unic vine de la sine cu mari pretentii atat in organizare cat si in detaliile decorului. Si cand toate acestea au fost stabilite ramane sa faci o ultima alegere, cea legata de tipul de invitatie care sa devina emblema intregului eveniment.

Cand vine vorba de o nunta primul gand este raportul la personajele principale. Si in acest sens o invitatie de nunta cu imprimeul unei mirese alaturi de mirele sau poate fi una din optiuni. Optiunile sunt diverse si atunci cand optezi pentru un stil funny caci asta va defineste vei descoperi acele invitatii cu diferite ipostaze care spun o poveste, de la cererea in casatorie la imaginea simbolica a drumului vietii.

Insa cand sobrul sau elegantul este ceea ce exprima mai bine tipul tau de nunta vei gasi de asemenea o gama larga de invitatii de nunta. Intr-un stil clasic poti opta pentru acele simple invitatii cu un detaliu al bordurilor, pentru cele care aduc in prim plan initialele sau numele mirilor cu un accent pe design. Listele continua cu ornamente de tip floral sau inspirat din natura, cu fluturasi in relief, cu un contrast al culorilor sau cu fundite asortate. In acelasi stiluri vei gasi si plicurile cu bani caci eleganta care caracterizeaza evenimentul cere si astfel de accesorii.

Iar cand planul evenimentului este cel al botezului invitatiiile sunt la fel de importante. Venind ca o necesitate in primul rand de a anunta specialul in viata parintilor si a celui mic, al familiei vei realiza ca iti doresti mai mult de la invitatii decat informarea in sine. Cu stiluri jucause, cu tematica care sa spuna clar cine este sarbatoritul, explozie de culori si personaje animate pe toate le gasesti a fi sugestive. Si pe departe cel mai flatant stil este cel care include fotografia reala a celui mic. Pe http://www.invitatie-online.ro/ vei gasi invitatii de tot soiul.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*