Tehnologie de varf

In momentul in care spunem „tehnologie de varf” e atat de relativ incat daca nu cititi astazi acest articol si peste doua-trei luni, s-ar putea sa imi spuneti ca sunt in urma cu stirile. Da, cam in acest fel evolueaza industria tehnologica din zilele noastre. Din fericire, suntem mereu martori si putem mereu sa evoluam foarte mult cu ajutorul tuturor imbunatatirilor din punct de vedere al domeniului tehnologic.

Ariile sunt atat de mari incat ar fi greu sa le identificam si sa vorbim despre toate. Astfel, vorbim astazi doar de cele care la ora actuala au un aport important asupra oricarei societati moderne. Dintr cele mai importante amintim de internet, tablete, Facebook.

Cele trei sunt foarte evoluate din punct de vedere tehnologic si fiecare depinde intr-un oarecare fel de primul, adica de internet.

Internetul, cunoscut initial sub denumirea de WWW (World Wide Web) este o retea prin care te poti conecta cu oricine, din orice colt al lumii care are acces la internet. Pentru multi, internetul a devenit aproape o a doua viata astfel incat ne putem bucura cu totii de titlul de agenti dubli: un rol in viata de zi cu zi, in societatea in care traim si un rol in World Wide Web.

Urmeaza tabletele care asa cum am spus, sunt oarecum dependente de internet. Ele sunt mai exact, mijlocul prin care ne putem conecta la internet si la tot ce poate oferi, in diferite forme, rapid si eficient. Totul este la fel de important, de la posibilitatea conectarii la orice site, la posibilitatea folosirii lor in medii business.

Ultimul insa nu cel din urma este fenomenul Facebook. Chiar daca nu neaparat evolutie din punct de vedere tehnologic, Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, cu o varsta de peste zece ani si cu un impact direct asupra mediului online.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*