Tehnologia te ajuta sa renunti la fumat

Fumatul reprezinta principala cauza care determina aparitia cancerului pulmonar, fiind factorul care declanseaza o multime de alte boli mortale. Aceste este un obicei nesanatos ce afecteaza din ce in ce mai multi oameni si, in ciuda faptului ca exista o multime de campanii de incurajare a renuntarii la fumat, fumatorii par a intampina o multime de probleme in acest sens.

Tigari electronice, plasturi cu nicotina sau metode traditionale- sunt lucrurile la care orice fumator a apelat pentru a reusi sa renunte la fumat dar, se pare ca nicio metoda de acest fel nu a dat prea multe rezultate. Cu toate acestea, exista o companie tehnologica care s-a gandit la acest lucru si care a inventat un dispozitiv ce ar putea fi benefic si de mare ajutor pentru cei care doresc sa renunte la fumat.

Smoking-Stopper

RegulSmoke a lansat noul dispozitiv smart la Consumer Electronics Show, ce poarta numele de Smoking-Stopper. Astfel, acesta este un dispozitiv conectat, iar o aplicatie pe mobil poate inregistra comportamentul fumatorului si poate controla consumul in timp-real, ajutand fumatorii sa doreasca sa renunte la acest obicei nesanatos. Acest gadget ofera o solutie medicala celor care intampina probleme foarte serioase atunci cand incearca sa renunte la tigari.

RegulSmoke sustine ca Smoking-Stopper creste sansele ca un fumator sa nu se mai concentreze la comportamentul de a fuma o tigara. Dispozitivul si aplicatia au fost create de catre ingineri si specialisti de tratament pentru tutun, ajutand utilizatorii sa gestioneze dependenta fata de nicotina, bazandu-se pe comportamentil fizic, psihic si emotional al acestora.

Aplicatia este capabila sa identifice 62 de profiluri diferite de fumat, astfel incat sa obtina o idee mai buna despre utilizator si sa stabileasca noi obiective, pentru a se reduce consumul de zi cu zi, oferind sfaturi bazate pe factori cheie, precum: fizici, emotionali, comportamentali si psihici. De asemenea, fumatorii pot apela si la ajutorul specialistilor prin intermediul aplicatiei, pentru a discuta despre progresul si evolutia lor in procesul de renuntare la fumat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*