Sursa mea interminabila de filme

Personal, sunt un fan inrait a tot ce inseamna film de la Hollywood. Da, stiu parerea multora despre aceste filme, stiu si eu ca sunt previzibile, asa, limitat cum sunt de cunostintele pe care inca nu le-am dobandit. Totusi, nimeni nu-mi poate lua cu nici un argument, placerea de a urmari la nesfarsit toate filmele noi ale platourilor de productie de la Hollywood. Uite de exemplu, chiar zilele astea mi-am adus aminte de barbatul care mi se pare ca joaca cel mai bine in toate aceste filme.

Este vorba despre (aproape) chelul Jason Statham care ia parte in productii care mai de care mai ingenioase si care reusesc sa te tina cu sufletul la gura. Bine, poate ca nu se compara el cu chiar cei mai mari actori din domeniu insa are o oarecare consecventa pe care am apreciat-o. Mereu acelasi personaj bun insa care nu respecta neaparat tot ce tine de legi si reguli.

Nu e el nici un proscris peste tot pe unde apare insa cand e, inclina sa fie unul mai bun. Mai bun decat oricine altcineva ar fi fost pus in rolul lui. Nu stiu cum isi alege productiile in care participa insa probabil o face cu atentie intrucat pana acum, n-am vazut film cu el care sa ma dezamageasca.

Spuneam ca am urmarit doua filme noi cu el. Este vorba despre Parker si Safe, aparute in 2013 respectiv in 2012. Nici nu-mi dau seama cum am ramas in urma cu un fim aparut online in varianta ok inca de la sfarsitul anului trecut. In fine, nu asta e important. Ambele filme le-am vizionat pe www.cinemaxx.co, una din sursele mele preferate cand vine vorba de productii Hollywood-iene noi, la calitate foarte buna si de fiecare data cu subtitrari de calitate.

Putin despre Safe; Statham (Luke Wright) este fost politist si luptator in cusca, castiga nevoit un meci aranjat. Din cauza asta el ramane fara sotie pe care sefii mafiei o omoara. In acelasi timp, o fetita geniu in matematica este rapita de capi ai mafiei triadelor pentru a o folosi in memorarea tuturor datelor afacerilor, pentru a nu mai putea fi detectate. Totul se leaga cand drumurile celor doi se intalnesc (Fetita cu Luke). Povestea este una emotionanta si cu un impact superb. Actiunea m-a captivat si in doua cuvinte, mi-a placut.

In cel de-al doilea film, Jason Statham in rolul lui Parker face pe Robin Hood-ul modern, fiind un hot ce fura de la oamenii care au prea mult. Tradat de propria echipa, el planuieste sa se razbune. Rezultatul este o actiune cu cap si captivanta in acelasi timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*