Sursa de informare, o completare de materiale didactice

Orice clasa de curs este usor personalizata. Nu numai prin prisma celor care isi petrec ani invatand in bancile scolii ci pentru ca scopul intregii institutii este acela de a forma oameni avand baza informatia. In special pentru clasele de profil, pentru cabinetele de istorie-geografie hartile sunt o necesitate.

Nu este exclus ca acestea sa faca parte si dintr-o colectie proprie, din accesoriile biroului. Sub o forma sau alta, la un moment dat si chiar fara sa fie legat de anii de scoala ai putea avea nevoie de o harta. O hartie colorata, imprimata, cu referinte de tot soiul. Atat cu informatii ce tin de istorie cat si de geografie de la dimensiuni si modul in care sunt realizate hartile sunt alese dupa referinte de caz.

In primul rand se va face cercetare. Nu cumperi la voia intamplarii astfel ca pana la o alegere concreta tii cont de comparatii, de pret, de calitate. Pe www.hartidebirou.ro vei gasi o gama larga de tipuri care sa corespunda cu ce ai putea avea nevoie. Spre exemplu:

  • Hartile magnetice. Acestea pot fi considerate a fi de generatie noua. Si la randul lor cuprind o serie lunga de tipuri, prezentand Europa in anii 1800-1900, Tarile Romane in diferite secole, eposa straveche sau emisferele. 
  • Hartile clasice. Acestea sunt prevazute cu doua sipci din lemn care sa le mentina intinse asa cum ar trebui, pentru o buna vizualizare si pentru a evita ce inseamna deranjul cand esti concentrat pe actul de studiu. Aceleasi sipci sunt utile cand vine vorba de sustinere, de amplasare.
  • Pentru cei mici, un concept adaptat pentru categoria de varsta care sa faca studiul usor si atractiv exista hartile usor personalizate, acele stiluri desenate si intens colorate.

Lista nu se opreste aici. Hartile murale sunt o alta parte din gama de oferte. Practic orice ti-ai dori caci acest segment se adapteaza lumii moderne. In primul rand pentru ca vine cu oferta de personalizare. Poate fi vorba de evidentiere a unor rute, de sigla firmei, de logo sau orice ar putea constitui o parte din planul de promovare. In al doilea rand materialele care se folosesc pot fi de asemenea alese. Insa chiar si cand nu ai avea indicatii clare din acest punct de vedere calitatea este implicita. Din silk dublu laminat sau panza cauciucata acestea sunt garantat ferite de degradare in timp, rezistente la uzuara. Astfel isi dovedesc nu numai utilul insa si apartenenta de o clasa superioara de productie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*