Stilistul tău nu este disponibil atunci când ai nevoie? Renunță la el și optează pentru Stailer

vopsit la salon cu stailer

Dacă ne aducem aminte de situațiile neplăcute pe care le-am avut la saloanele de beauty probabil ca fiecare dintre noi are o poveste care de care mai interesantă.

Deși până acum vreo 2 luni nu prea credeam în pățaniile cunoștințelor mele la saloanele de beauty pentru că mi se părea mie că multe dintre ele erau inventate, karma a avut grijă ca aceste lucruri să mi se întoarcă cu vârf și îndesat. Apropo, dacă nu vreți experiențe de coșmar la un salon de beauty, citiți in acest articol mai multe detalii despre cum vă puteți programa în siguranță cu Stailer.

Nu faceți ca mine

De obicei, merg la un salon de beauty pentru a-mi vopsi părul, a mă tunde, a mă pensa și pentru a-mi face manichiura. Uneori când găsesc un loc liber, mă mai răsfăț și cu un tratament facial.

Însă nu am propriul meu stilist la care să merg regulat, pentru că stau destul de prost cu răbdarea, iar atunci când vreau un loc liber nu găsesc. Așa că sun de la un salon la altul până găsesc un loc.

Și pentru că se apropia un eveniment important în viața mea (nunta surorii mele), am decis să merg la un salon să-mi colorez părul pentru că știam că voi avea multe amintiri de tip fotografii de la eveniment.

Zis și făcut. Mi-am găsit cu greu o programare la un salon, a trebuit să sun cu 3 săptămâni înainte de eveniment. Am mers la un salon la care nu fusesem până atunci. Impactul pe care l-am avut atunci când am intrat pe ușă nu a fost unul plăcut, pentru că era un loc întunecat, cu mobilier vechi, cu un miros ciudat la interior. Însă mi-am zis în sinea mea să nu mă iau după aparențe și așteptam să văd cine mă preia.

Nu-mi dădusem seama la telefon că era vorba despre o femeie trecută de 50 de ani, însă, încă odată am încercat să mă conving că dacă este în vârstă sigur are și experiență.

Având în vedere că în ultimii ani 4 am fost vopsită doar blondă, am vrut o schimbare radicală și am vrut să mă vopsesc un șaten ciocolatiu.

I-am explicat coafezei ceea ce îmi doresc și că vreau să renunț la blond. S-a uitat lung la mine și a trecut la treabă. Inițial am crezut că mă decolorează, însă după ce m-a uscat mi-am dat seama că….femeia nu aude! În timp ce mă vopsea, a primit un telefon la care ea a început să țipe. Am zis că are o zi mai proastă și nu îi spun nimic.

După ce m-a vopsit, în loc de șaten ciocolatiu am ieșit galben pui!! Femeia mi-a explicat că ea a înțeles de fapt că NU vreau să renunț la blond și că ea nu prea aude bine! Abia atunci am înțeles de ce s-a uitat atât de lung la mine la început. Și-a cerut scuze și mi-a zis să mă reprogramez într-o lună din nou la ea ca să mă poată revopsi pentru că dacă mă vopsește din nou, îmi arde părul.

Am rămas șocată de nonșalanța pe care a avut-o și am plecat plângând, evident, fără să mă mai reprogramez.

Cum am scăpat de acea culoare oribilă

Evident că la nunta surorii mele mi-am făcut părul coc și am folosit șampoane nuanțatoare pentru a scăpa câtuși de puțin de acea culoare oribilă. A trecut nunta, am văzut fotografiile și… măcar rochia pe care am avut-o a fost frumoasă.

Nu am mai mers la acea femeie și m-am programat între timp cu platforma Stailer, de care auzisem de ea la nuntă de la niște domnișoare de onoare care erau încântate de serviciile primite.

Am reușit să scot acea culoare oribilă și acum sunt șaten ciocolatiu așa cum mi-am dorit, pentru că am găsit pe platformă un salon și un stilist de calitate și care nu avea probleme cu auzul. Serviciile sunt incomparabile și orice schimbare pe care o să mi-o doresc, o voi face cu Stailer.

Dacă nu vrei să mai ai parte de experiențe neplăcute, programează-te cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*