Stil indranzet si unic in viitorul hotel din Peru

Cum toate domeniile cunosc o dezvoltare extraordinara si cum modernul isi pune amprenta din ce in ce mai mult in arhitectura ideile indraznete sunt din ce in ce mai intalnite in proiectele de viitor. De la cea mai inalta cladire din lume si pana la turnurile care se rotesc cladirile cunosc o alta imagine. Si acelasi lucru se poate spune despre viitorul hotel din Peru.

Intentionat a fi unic conceptul- care inca nu a fost aprobat- vizeaza un look parca usor dezechilibrat. Poate pe ideea inspirata din Turnul din Pisa acest hotel se doreste insa a fi unic si cu forma sa. Parca o rama foto inclinata care privita de la departare iti da impresia ca se prabuseste usor si sigur. Iar strategia de amplasare amplifica si ea efectul a ceea ce hotelul va fi. Pur si simplu spectaculos, cu privelistea Anzilor pe de-o parte si oceanul in alt unghi de asemenea.

Cum a aparut acest concept. Cei care au avut initiativa spun ca totul este simplu si practic caci o forma normala pana la urma ar fi blocat imaginea minunata pe care cadrul naturii il ofera. Astfel ideea de a-l inclina a fost un plus si de inspiratie practica.

Inca asteptand sa se aprobe este clar insa ca ideile marete vor schimba imaginile clasice ale cladirilor cu care ne-am obisnuit. Iar la interior la fel de surprinzator acest hotel va urma sa aiba o capacitate de 125 de camere si multiple incaperi pentru evenimente. Deosebit desigur va oferi insa siguranta ca nimic nu cade caci pentru moment toata lumea l-a botezat „hotelul dezechilibrat”.

Si acest viitor hotel nu este singurul care surprinde in forma sa. Podului pietonal Miraflores-Barranco este un alt exemplu, cladirile dinamice ce se vor roti la fiecare 90 de minute, de asemenea un plan pana acum, intentionate a se construi in Dubai pentru inceput continua o lista a cladirilor ciudate, moderne si de admirat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*