Solutii pentru a te simti mai bine in propriul corp

corp

corpA te simti bine in propriul corp nu este un lucru foarte greu, dar este nevoie de stima de sine pentru a fi pe deplin multumit de tine insati. Una dintre problemele majore ale femilor din ziua de azi si cred ca dintotdeauna tine de sanii lor care sunt mai mici decat si-ar fi dorit acestea sa fie. Pentru ca o femeie sa se simta bine in pielea ei si pentru ca aceasta sa radieze de frumusete si sa aiba incredere in sine, trebuie sa se placa pe sine insasi si sa fie multumita de ceea ce vede in oglinda in primul rand.

Este si normal ca ceea ce vedem in fata ochilor sa ne atraga atentia mai intai. Prima data vezi infatisarea fizica a unei persoane si apoi ii vezi si ii cunosti si caracterul. De aceea, pentru ca o persoana sa fie multumita de sine si sa fie plina de stapanire de sine, are nevoie de un aspect placut si de multe ori perfect in opinia ei. Chiar daca nu este bine sa alergam dupa cai verzi pe pereti sau sa cautam fete morgana, este placut sa stim ca suntem la ransul nostru placute de cei din jur.

De aceea, pentru o crestere naturala a sanilor, o femeie are nevoie de cateva trucuri de frumusete. De exemplu, semintele de in sunt oarecum benefice pentru organismele noastre. Nu sunt un miracol pentru noi, dar totusi promoveaza crestera naturala a sanilor.  Nu te astepta la rezultate miraculoase de indata ce le vei consuma in mancare, dar totusi vei apuca sa vezi ceva imbunatatiri de-a lungul timpului. Atunci cand sunt consumate in moderatie, semintele de in imbunatatesc si sporesc tesuturile sanilor si iti fac sanii sa creasca un pic mai mari. Poti adauga astfel de seminte la omleta, la iaurt sau in smoothie-uri  ori chiar in salata de la pranz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*