Societatea moderna naste tineri cu viitor si cu mult potential

O data cu schimbarea timpurilor a aparut si o imbuntatire vizibila a vietii in toate domeniile. Tinerii se indreapta catre alte meserii, apar noi trenduri insa inventiile nu sunt de uitat in acest context. O devedesc toti cei care an de an aduc noi idei pe piata. Un inceput bun, promitator si de admirat. Iata cateva exemple de astfel de aplicatii, de inventii care ajuta in mod practic.

Seenesthesis este o aplicatie care pentru cei care au un handicap vizual sa poata sa isi dezvolte simtul tactil, sa invete de mici pentru a incerca sa traiasca o viata normala in ciuda situatiei. Este intr-un mod concret o modalitate de a distinge conturul unui obiect, moment in care telefonul inteligent vibreaza; se creeaza conturul unui obiect ce poate fi definit tactil putin cate putin.

Trecand la partea de design, vestimentatie si in general lucruri mici din ordinul accesoriilor care se dovedesc si ele practice palaria evantai este o ultima fita. De ce sa porti dupa tine un evantai cand palaria pe care o ai poate sa devina util in acest sens? Iar cand vine vorba de pantofi doamnele si domnisoarele sunt mai mult decat doritoare de a detine un numar cat mai mare insa in acelasi timp pentru nevoia de a se asorta mereu. Ce ai spune de pantofii care pot sa isi schimbe aspectul?

Cu putina creativitate, cu mediul in care traiesc si isi desfasoara activitatea studentii si nu numai, tinerii in general inca nu isi dau seama ca pot schimba multe in jurul lor. Avand exemplul celor in varsta, vazand societatea si trendurile ei pot schimba putin cate putin caci ei sunt viitorul. Si pe principiul incercarea moarte nu are nu trebuie limitata ci sporita dorinta si intentia de a face ceva. Un exemplu ar fi cea care a dezvoltat  o afacere bazata pe haine pentru pasari; daca pana si asta a fost un succes de ce nu ar fi si mii alte de idei?

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*