Social media si utilitate

Social media are un aport din ce in ce mai mare asupra mediului online si asupra a ce reprezinta Internetul pentru omenire. Toate, de la reteaua de socializare cu cel mai mare succes din lume, veche de peste 10 ani, Facebook, pana la twitter, instagram, Google +, LinkedIn, sunt retele folosite pe internet la ora actuala de un procent foarte mare din totalul de utilizatori ai internetului.

Totusi, ce este social media?

Social media este reprezentata de toatalitatea acestor platforme unde oricine isi poate face un cont si poate avea dupa caz, prieteni, follow-eri, fani, plusuri etc. Astfel, fiecare nou cont intr-o astfel de retea, inseamna un plus reprezentat de numarul finit al conexiunilor ce pot fi realizate: cate una pentru fiecare utilizator nou la care adaugam numarul total al prietenilor fiecaruia.

Socializarea in cazul persoanelor

In cazul persoanelor individuale, socializarea este reprezentata de totalul de conexiuni cu prieteni sau followeri. Este folosita in general pentru convorbiri, fie scrise sau prin alte modalitati, audio sau chiar audio/video. Indiferent de metoda insa, la baza este vorba despre relationare, socializare.

Socialziarea in cazul afacerilor

Si afacerile in totalitatea ideii de afacere gasesc metodele potrivite prin care pot folosi socializarea pentru a-si creste imaginea brandului si inevitabil, pentru mai multe castiguri. Pentru aceasta insa, ei creaza alt fel de conturi, numite pe mai toate retelele sociale pagini. Fie ca este vorba despre o pagina de Facebook sau Google +, poti primi plusuri adica utilizatori care se conecteaza cu tine, in principal pentru a fi la curent cu toate actualizarile pe care tu le faci paginii tale. De aici incolo, posibilitatile sunt nelimitate, fiecare folosind socializarea asa cum considra mai bine pentru un boost important al afacerii lor, pentru a discuta cu clienti, pentru a raspunde la intrebari si nelamuriri, pentru a socializa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*