Slabitul eficient

slabitul eficient
slabitul eficient

Incepe cu 50 de sarituri si creste numarul pe masura ce vei sari timp de 15 minute. Eu fac de obicei vreo 3 sau 4 seturi de sarituri in timpul unei zile si asta ma ajuta foarte mult sa raman in forma. Principala idee in sarit este de a respira asa cum trebuie. Insoira cu ajutorul nasului si expira pe gura.

Saritul nu numai ca te va ajuta sa arzi grasimile, insa iti va creste de asemenea si rezistenta corpului. Daca te vei folosi de o coarda de sarit, asigura-te ca sariturile sunt dese si au o amplitudine scazuta. Cere-i prietenei sau surorii tale sa sara odata cu tine. Un spirit asemanator te va ajuta sa te antrenezi chiar si mai bine si sa fii mult mai eficient, sa nu mai punem la socoteala toata distractia pe care o vei avea.

Yoga. Acesta este un lucru dupa care chiar mai dau in vant. Yoga este adevaratul remediu impotriva grasimilor si a excesului de greutate. Oricum, o multime de oameni cred ca yoga nu este folositoare, si cred ca este pur si simplu o pierdere de timp, din cauza miscarilor inceteefectuate. Insa eu nu sunt de acord cu acest lucru si ma voi si explica de ce.

Yoga iti asigura un efect grozav asupra muschilor tai pentru ca ajungi sa iti echilibrezi postura. Fiecare miscare si pozitie dureaza pana la 15 secunde. Crede-ma, este suficient pentru a fi obosit dupa. Atunci cand muschii tai sunt tensionati va trebui sa faci eforturi sa nu-ti pierzi echilibrul. Drept rezultat, vei arde o gramada de calorii.
Yoga iti va face trupul mult mai flexibil si totul sa para mai suportabil. Insa repetitiile din fiecare zi sunt importante daca vrei sa pierzi in greutate si sa castigi ceva din asta. Nu spun ca ar trebui sa-ti rezervi 2 ore pe zi practicand yoga in fiecare zi. Jumatate de ora iti va fi de ajuns pentru a-ti tonifica trupul. Cauta pe internet solutii  pentru incepatori si sfaturi despre pozitiile cele mai adecvate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*