Sistem de incalzire Salus – seria Standard

seria standard

In zilele noastre cred ca majoritatea persoanelor detin un sistem de incalzire modern, care sa fie macar partial in conformitate cu principalele cerinte de pe piata. Nevoia de a trai in confort este esentiala si se face simtita atunci cand vine anotimpul rece.

De cativa ani m-am mutat si eu in casa noua. Ce pot sa zic? E altfel cand ai propria locuinta si nu trebuie sa platesti chirie si alte taxe suplimentare in fiecare luna. Unul din aspectele asupra caruia m-am oprit si am acordat timpul necesar a fost alegerea tipului sistemului de incalzire.

Nu am vrut sa iau o decizie in graba, pe care apoi sa o regret. Pe piata din tara noastra exista numeroase firme care se ocupa cu furnizarea de sisteme de incalzire, insa nu toate garanteaza calitatea si durabilitatea acestora.

In urma nenumaratelor cautari pe care le-am efectuat atat in magazine, reviste, cat si in mediul online, m-am oprit asupra aparatului care mi-a inspirat cea mai multa incredere. Este vorba despre aparatul de control al temperaturii din seria Standard, furnizat de compania Salus Controls. Poti afla mai multe informatii despre acesta accesand site-ul saluscontrols.ro.

De ce am ales un sistem de control al temperaturii marca Salus?

Pentru mine, aceasta companie mi-a iesit in cale atunci cand am avut nevoie cel mai mult. Ajunsesem deja intr-un punct in care nu mai aveam rabdare sa citesc si sa aflu mereu aceleasi detalii despre aparatele pentru controlul temperaturii din locuinta, niciunul dintre acesta nesatisfacandu-mi cerintele.

Cand am accesat pagina de internet a firmei Salus, am ramas impresionat de numarul aparatelor de acest fel si de calitatile cu care fiecare dintre acestea se prezentau. Dintre toate am optat pentru un termostat ambiental programabil, o modalitate inedita a de detine controlul asupra temperaturii din intreaga locuinta.

Faptul ca este foarte practic si nu a fost foarte dificil sa ma acomodez cu acesta, reprezinta un atu. Daca auzeam de la prietenii mei care au locuinta de dimensiuni aproximativ asemanatoare cu a mea ca au un consum foarte mare si ca facturile le dau adevarate dureri de cap, la mine situatia sta cu totul altfel. Comparativ cu acestia, eu am reusit sa economisesc pana la 30% energie, ceea ce este considerabil de mult.

Mai mult decat atat, acest aparat din seria Standard are un design foarte elegant si se incadreaza perfect in decorul incaperii in care este amplasat. Un avantaj extra pe care il prezinta sistemul este faptul ca are 3 nivele de temperatura, si anume de zi, de noapte si anti-inghet.

Cele 9 programe de care dispune, din care 6 sunt presetate si 3 modificabile de catre utilizator sunt exceptionale si de mare folos. Imi usureaza foarte mult munca si ma ajuta sa imi eficientizez timpul.

Chiar sunt multumit de acest sistem Salus si stiu sigur ca nu l-as inlocui cu niciun alt aparat de pe piata. Faptul ca pretul de achizitie nu era unul iesit din comun sau peste limita bunului simt m-a motivat sa adun suma de bani necesara si sa o investesc cu incredere. Acum ma bucur de tot confortul de care am nevoie pe perioada anotimului rece si nu am nicio grija.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*