Singur si ingrozit

Singur si ingrozit
Singur si ingrozit

Probabil ca cel mai favorabil moment pentru a deveni infricosat pana si de umbra ta si de persoana ta este atunci cand ramai singur acasa si locuinta ta se afla si in mijlocul unei pustietati de unde sa nu poti apela la ceineva care sa vina sa stea cu tine.

Probabil este si mai ingrozitor cantd te afli singur acasa si vrei sa urci scarile catre camera ta, din living, insa trebuie sa inchizi lumina care te-ar ghida si care te-ar pazi de toate spiritele rele care te-ar putea pandi in intuneric.

Daca ar exista un sport olimpic care sa presupuna sa trebuiasca sa urci scarile sarind 2-3 deoadata pentru a ajunge la etaj, cred ca tu ai fi cel care ar detine recordul, la cat iti este de teama de intuneric.

Atunci cand o masina singuratica se aude trecand pe langa casa ta la ora 3 dimineata, chiar ca te ingrijorezi mai ales stiind ca nu exista vreun vecin la o distanta de cateva strazi bune de locuinta ta. Daca acea masina va face vreo curba brusca si se va intoarce pe strada ta, probabil ca te gandesti ca cei care se afla in ea va veni sa te jefuiasca si sa te cioparteasca pentru a te manca de viu.

Atunci cand computerul tau decide sa se restarteze de unul singur fara ca macar sa-i fi umblat pe la setari este destul de ciudat. Desi componentelor tehnologice li se poate intampla acest lucru destul de frecvent, nu ar trebui sa nu luam in considerare totusi si varianta ca un hacker rauvoitor sau un spirit rau incearca sa te faca sa inebunesti.

Cand te afli noaptea, singur in camera si observi ca usa dulapului tau de haine este usor intredeschisa, te decizi sa ramai mai bine in pat pentru a nu ti se intampla ceva rau, sa iasa vreun monstru din dulap sau vreun ucigas cu sange rece.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*