Siguranta si instruirea, protectia muncii

Cu totii stim ca in momentul in care se realizeaza o angajare se necesita o instruire de personal pentru protectia muncii. Cu legea care obliga luarea la cunostinta a ceea ce inseamna protectia muncii si tu ai nevoie de un profesionsit pentru a te asigura ca esti in ordine cu indeplinirea obligatiilor ce revin prin lege.

Ce inseamna insa protectia muncii? De la instructiuni, ajutor detaliat adus tuturor angajatilor in ideea de a preveni un posibil accident se necesita de asemena un plan bine pus la punct in caz de evacuare, evaluare de riscuri in ceea ce privestea raportarea directa la mediul de munca. Si pentru fiecare caz situatia se complica cu alte si alte situatii  pentru ca pe langa acele standarde chestiuni fiecare domeniu de activitate impune un grad de risc diferit, cu norme diferite.

Cu ce te putem ajuta? Pachetele de servicii merg dincolo de limita standard a cee ce trebuie sa faci pentru tine, pentru compania ta, pentru angajatii tai. Se intampla din nefericire sa existe un accident la locul de munca, sunt o multitudine de documente, sunt controale din partea autoritatilor si pentru ca grija ta sa se rezume la ceea ce te pricepi, la mediul de afaceri ceea ce tine de protectia muncii ramane in aria noastra de interes.

Intr-un mod concret munca noastra este cea legata de actele necesare intocmite insa si dincolo de acestea. Incepand cu instruirea personalului atat timp cat acestia detin informatiile necesare ai un plus de siguranta pentru ca atunci cand un va fi timpul sa se actioneze conform cu cele mai bune intentii. O a doua parte o constituie partea legala, de a fi in conformitate. Si cum a fo la curent cu aceste aspecte este ceea ce ai nevoie pana la partea in sine de la documentare in acest sens pana la partea practica- de dotare cu cele necesare- si de intocmire a actelor este de asemenea ceea ce noi vom asigura.

Nu in ultimul rand vom sprijini decizia in ceea ce priveste medicina muncii si vom oferi asistenta pentru controalele care periodic verifica ca fiecare companie sa fi facut cele necesare prevenirii unui eveniment nefericit. Pentru detalii complete acceseaza http://protectiamunciibucuresti.ro/.

 

 

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*