Servicii de înfrumusețare online, de la Stailer

stailer

Programarea la un alt salon de înfrumusețare față de cel obișnuit poate fi o grea încercare, mai ales dacă nu știi nimic despre salonul pe care urmează să îl încerci. Dacă nu cunoști nicio persoană care a apelat la serviciile acestuia și nu ai pe cine să întrebi despre cum se desfășoară acestea, urmează varianta online-ului.

Acum ai servicii de înfrumusețare online de la Stailer

Stailer este o platformă online unde s-au înscris zeci de saloane de înfrumusețare și stiliști de top din 5 mari zone ale țării. Clujul, Bucureștiul, Timișoara, Oradea și Iașiul sunt orașele în care te poți programa online, cu posibilitatea de a vizualiza mai întâi salonul. Site-ul stailer.ro poate fi accesat oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Te poți programa de la birou, de acasă, din parc, de oriunde te afli.

Facilitățile pe care le oferă această platformă nu se opresc aici! Pe lângă faptul că poți vizualiza fotografii din interiorul salonului și zona în care se află, prețurile sunt expuse la fiecare serviciu. Dacă știi deja un salon și dorești doar să afli care sunt costurile, o poți face selectând salonul. Vrei să afli preturi servicii de la The Peaky Barbers? Salonul are prețurile expuse pentru fiecare serviciu, cât și timpul în care se desfășoară. Domnilor, acum e timpul să vă programați pentru spălat, aranjat și pensat!

Apelează la servicii de înfrumusețare online de la Stailer!

Platforma oferă posibilitatea domnilor și doamnelor de a se programa online la saloanele preferate sau la cele pe care încă nu le cunosc. Fie că vrei o simplă tunsoare sau o schimbare de look, aici gasesti lista frizeriilor din Timisoara. Atât în Timișoara, cât și în restul orașelor poți vizualiza toate saloanele și stiliștii din zona respectivă.

Programările se efectuează direct de pe prima pagină a site-ului. Selectează locația unde te afli, genul tău, serviciul pe care îl dorești, urmate de data și ora la care vrei să te programezi. După ce ai selectat toate aceste detalii, apasă butonul ”Caută”, iar în câteva secunde se va actualiza o listă cu toate saloanele disponibile.

Dacă ai un eveniment ce se apropie și vrei să beneficiezi de servicii complete de cosmetică, epilare și coafură, programează-te din timp! Sunt anumite perioade ale anului în care locurile disponibile sunt tot mai puține. Din acest motiv, pentru a nu rămâne fără programare, mai eficient este să o efectuezi cu mai mult timp înainte.

Stailer este locul în care poți descoperii oameni noi, cu care să rezonezi și care să îți aducă beneficiile unor servicii de înfrumusețare complete. Platforma este foarte ușor de folosit, fiind pus la dispoziție și un ghid video care explică felul în care poți face programarea. De asemenea, dacă întâmpini dificultăți, poți discuta cu unul dintre angajați prin live chat-ul disponibil sau la adresa de e-mail support@stailer.ro. Acum ai servicii de înfrumusețare online de la Stailer – platforma în care stiliștii și saloanele de top se întrunesc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*