Ritualuri de intalnire a anilor ’80 – ’90

intalnire

intalnireFetele moderne se bucura foarte mult de beneficiile intalnirilor, fie in mediul fizic, fie in mediul virtual. Asta este mult mai fascinant decat ceea ce se intampla cu fetele anilor 80-90 care nici macar nu doreau sa auda despre asta. Nu se stia pe atunci de telefoanele inteligente si nici de Facebook. Nu de chatuia online si nici nu se primeau apeluri video pe Skype. In ziua de azi, fetele isi petrec cel mai mult timp in fata laptopurilor si a tabletelor, ceea ce este destul de bine, dar, cel putin, ceea ce se intampla in trecut era super pentru ca se intampla in mediul real.

Uite cateva reguli de intalnire pe care le aveau fetele in anii ’80 – ’90.

Asteapta o ora de folosit telefonul

Fetele din trecut nu aveau telefoane inteligent, si nici macar telefoane nu aveau. Poate foloseau doar telefoanele fixe ale famiilor. In plus, alte asemenea fete nici macar nu aveau telefoane acasa, daramite ale lor, si apelau in unele cazuri la telefoanele colegilor care aveau asa ceva. Asta pentru a-si suna iubitii.

Mai mult de atat, acestea nu puteau sa vorbeasca liber si direct pentru ca era mereu catev cineva in preajma lor. Nu erau atunci discutii de iubire si nici apelative, nici macar sex la telefon. Decat daca erai acasa de una singura, normal. In ziua de azi, fetele au smartphone-uri, tablete, laptopuri si internetul la dispozitie. Nu trebuie nici sa ceara voia cuiva si nici dispozitivul altcuiva.

Te rog, raspunde!

Atunci cand fetele anilor 80- 90 gaseau in cele din urma un telefon, singurul lucru pe care il aveau in minte atunci cand isi sunau iubitii era „Te rog, raspunde!”. Insa, din nefericire, mamele lor sau tatii lot le raspundeau de cele mai multe ori in locul iubitilor. Apoi, telefonul era ocupat din nou si trebuia sa astepti pana la urmatoarea sansa ca sa il suni din nou.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*