Relaxare la un pahar de vorba

De ce ti se inroseste fata dupa ce consumi alcool? Cand stii ca incepi sa dai semne de depresie? De ce sa te lasi de fumat? Sunt intrebari cu care ne confruntam poate zi de zi insa la care nu ai gasit raspuns. Incerci sa corelezi cu cate ceva din viata ta insa nu este o teorie sigura. Un motiv in plus sa te informezi, sa gasesti raspunsul la ceea ce te framanta. Desi nu este un aspect urgent gandeste-te ca fiecare clipa din viata ta este un bun prilej pentru a afla altceva, pentru a cunoaste mai multe.

Daca ti se pare si plictisitor si in lispa de timp te indepartezi de sursele concrete si stiintifice ale variilor surse de informare in varianta moderna blogurile sunt cele care aduc acea doza de informatie. Sub o forma relaxanta asta pentru ca nu abordeaza termenii greoi stiintifici. Tiganu spre exemplu si desi suna hilar la inceput- nu stim povestea din spatele alegerii numelui- isi demonstreaza contrariul aspectelor negative la care te-ai putea gandi.

De ce un blog tine locul unei surse de informare. De fapt este din surse si nu inlocuieste una ci doar curiozitatea ta pe care o transforma de altfel intr-un subiect interesant de prezentat. Lucruri diverse, lucruri de care sa nu fi auzit, aspecte care te ravasesc. Pur si simplu interesant. Afli despre studiile cercetatorilor, despre explicatiile lor la aspecte ce pareau simple. Ti se deschide o pofta de a sti, de a gasi raspunsuri la varii lucruri.

Mai mult decat atat, acest blog este cu adevarat interesant cand povesteste despre legaturi surprinzatoare, cum este si postarea referitoate la consumul de dulciuri si ce efecte poate avea asupra memoriei. Stiai ca scuzele te fac sa fii o persoana de incredere in ochii celorlalti? Si daca nu stiai despre metodele cele mai bune de a combate mahmureala tot aici iti gasesti raspunsul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*