Reguli ale masajului erotic si produse folosite

downloadMasajele erotice, in ciuda reticentei romanilor fata de ele, au inceput sa fie din ce in ce mai frecvente. Fie ca se intampla doar in cadrul unui cuplu sau ca sunt firme care ofera astfel de servicii, masajul erotic este des folosit.

Marea satisfactie pe care o ofera un masaj erotic este eliberarea de stress, fie dupa o luna grea de munca, fie pur si simplu dupa o zi obositoare. Daca romanii nostri inca nu apeleaza chia rasa mult, foarte multi straini se pare ca sunt in cautarea serviciilor de erotic massage Bucharest.

Iata ce trebuie sa faceti pentru ca un masaj erotic va decurge exact cum ar trebui. In primul rand, aveti grija sa va optiti telefoanele pentru ca nimc sa nu va poata deranja. Avand in vedere ca principalul scop al masajului este cunoasterea si relaxarea, incercati ca masajul sa fie facut pe tot corpul.

Un factor foarte important este Acela de a nu renunta brusc la contactul pe care il aveti cu pielea partenerului. Daca vreti sa adaugati mai mult ulei incercati sa mentineti contactul cu pielea partenerului. Acest lucru este necesar pentru a nu deconecta partenerul din starea de relaxare prin inducerea unei senzatii de racoare in momentul incetarii contactului.

Ca produse folosite pentru realizarea masajului erotic avem mai multe recomandari. In primul rand puteti sa va folositi de uleiurile de masaj afrodisiace, cu un parfum nu prea strident. Deasemenea, mai puteti folosi si anumite perii moi pentru spate, create special pentru masaj, petale parfumate, etc.

Foarte important este ca uleiul folosit sa fie incalzit in palme inainte de a fi aplicat. In acest felt e asiguri ca primul contact este unul cat mai placut si cat mai intim. Daca masajul erotic va include si zona intima, nu cumva sa folositi acelasi tip de ulei. Pentru aceasta, va trebui sa procurati un lubrifiant care sa fie pe baza de apa pentru a evita infectiile in zonele genital sensibile.

De restul va trebui sa va ocupati singuri. Va puneti mintea la contributie si va asigurati ca partenerul are parte de cel mai intim si relaxant tratament.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*