Regrete in viata

regrete in viata
regrete in viata

Cu siguranta toata lumea are parte de regrete in viata la un moment dat. Lucrurile care au trebuit a fi facute la tinerete sunt regretate la batranete si ceea ce nu ai apucat sa faci atunci cand inca mai aveai timp, putere si resurse, de asemenea este plans la maturitate.

Cu siguranta exista momente in viata ta atunci cand te gandesti ca lucrurile ar putea merge mai bine, daca ai investi in ceva ar fi mult mai bine decat a sta degeaba sau a-ti petrece mai mult timp cu cineva este mai mult decat un lucru bun.

Insa, acestea sunt doar ganduri sau vise la care te gandesti cu ochii deschisi si atunci cand te trezesti la realitate, nu prea iti vine sa le mai pui in practica, in schimb uitand de ele si trecand peste.

Asa trec anii si vin altii care am dori sa fie mai frumosi, insa asta nu are cum sa se intample daca nu facem noi insisi ceva in privinta asta. Totul tine de noi, numai de noi, de ambitia si vointa noastra, care uneori poate fi de plastilina in loc de a fi de fier.

Nimic din ceea ce este frumos in aceasta viata nu ar trebui ratat, nimic din ceea ce ne-am dori la un moment dat nu ar trebui sa fie lasat in urma. Daca avem la un moment dat o oportunitate, ar trebui sa profitam de ea si sa ne lasam dusi de val mereu.

Viata e alcatuita din tot felul de momente frumoase si magice, dar mai ales unice, tocmai de aceea, daca la un moment dat am ratat a face ceva, nu mai putem sa ne intoarcem la acel ceva pentru ca sansa noastra s-a sters si timpul s-a scurs cu repeziciune.

Fiecare moment frumos din viata si fiecare intamplare sau experienta ce constituie viata aceasta a noastra, de muritori, dispune de anumite clipe care trebuie traite la timpul lor, pentru ca niciodata nu se vor mai intoarce in aceeasi masura, sub aceeasi forma si nici nu vor mai avea aceeasi intensitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*