Reducerea stresului zilnic

stres
stres

stres

Exista mai multe posibilitati prin care poti sa scapi de stres si sa te simti mult mai bine cu tine si cu ceea ce se intampla in jurul tau. Cauzele stresului sunt variate si multe si au de cele mai multe ori legatura cu locul de munca, cu familia, cu munca de acasa si cu prietenii nostri care ne dau batai de cap. Uite cateva idei despre cum ar trebui sa faci ca sa te simti mai bine si sa reduci nivelul de stres zilnic din viata ta.

  • Plimbari lungi. Fie si o plimbare scurta te poate ajuta sa iti limpezesti mintea si sa te detensionezi un pic, insa o plimbare mai lunga este clar ca te poate ajuta mult mai mult de fiecare data.
  • Razi de toti si de toate. Atunci cand te simti cazut la pamant si cand te simti la apogeul stresului zilnic, razi din toata inima, dar nu rade fortat pentru ca s-ar putea sa pari un fel de Joker in timpul liber.  Umbla cu niste prieteni mai amuzanti sau citeste singur bancuri bune pe internet. Gandeste-te la lucruri frumoase si intamplari care sa-ti aduca zambetul pe buze si vezi cum imediat te vei simti mult mai bine.
  • Iesi pe afara. Mai ales daca este vreme frumoasa, profita de acest lucru si iesi pe afara. Te va ajuta foarte mult si te va ajuta sa te relaxezi, sa uiti de munca daca esti stresat la munca, sa uiti de problemele de acasa daca erai pe acasa, dar si de alti factori de stres daca i-ai resimtit in ultima vreme.
  • Dormi mai mult. Somnul este o etapa esentiala din vietile noastre si este foarte bine sa dormim cat de mult putem, adica nu sa dormim pe noi peste tot unde am merge, ci a dormi acasa la noi atunci cand trebuie. Pune-te in pat pe la ora 10 si adormi cel putin la ora 11. Iti vei multumi singur mai tarziu. Tine-te cat mai mult de acest obicei.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*