Recuperarea vechilor mesaje de pe telefon

recuperare mesaje telefon
recuperare mesaje telefon

Toata lumea la un moment dat poate ajunge sa faca greseala de a nu salva informatia stocata pe telefon pe care ar trebui sa osalveze undeva de indata si trebuie sa isi dea seama cum anume sa recupereze vechile mesaje text de pe telefoanele lor mobile. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi atat de tare de acum incolo, deoarece se poate sa existe o solutie simpla de a reusi sa faci acest lucru. Cu un pic de timp investit  si cateodata si bani, exista de obicei modalitati de a obtine aceste informatii inapoi.

Cum sa recuperezi vechile mesaje text de pe telefoane in mod rapid

Primul pas in recuperarea vechilor mesaje text de pe telefon este de a identifica ce operator de telefon mobil folosesti. Multi operatori de telefonie mobila pastreaza informatiile text, insa fac asta doar pentru o anumita perioada de timp.

AT&TWireless pastreaza mesajele timp de 48 de ore

Verizon pastreaza mesajele timp de 10 zile

Sprint pastreaza mesajele timp de 2 saptamani

SkyTel ofera posibilitatea arhivarii bazei de mesaje text drept unul dintre serviciile sale

Contacteaza si tu operatorul tau de telefonie din Romania si acesta iti poate spune cum poti face astfel incat sa iti recuperezi mesajele daca acesta inca le detine i mare masura.

Recuperarea informatiilor din telefon sau de pe cartela SIM

Va trebui sa afli de asemenea daca informatia a fost stocata pe cartela SIM sau pe insusi telefonul. Chiar daca a trecut timpul in care operatorul tau de telefonie a putut sa iti mentina datele inca, inca poate fi posibil sa mai recuperezi cate ceva. Tu poate ca ai apasat pe Delete, insa mesajul nu pleaca din telefon in mod fizic char imediat. Exact ca si fisierele de pe calculator, odata sterse, acestea au disparut in mod vizual din foldere, insa exista totusi un loc in care s-au dus inainte de a le elimina de tot din pc, cum ar fi Cosul de gunoi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*