Reconstructia dentitiei sau cum dintele fals inlocuieste ceea ce iti lipseste

Din nefericire sunt unele persoane care din varii motive ajung in situatia in care isi pierd din dintii naturali si permanenti. Din fericire insa exista metode care sa inlocuiasca lipsa ta, sa iti readuca dentitia la un nivel satisfacator si asta nu numai din punct de vedere estetic. Implantul dentar este solutia, o procedura complexa insa care iti reda sansa de a avea din nou dinti, de data aceasta mult mai rezistenti si mai albi.

Ce este un implant dentar? Practic o piesa din titan care inlocuieste radacina in prima faza, ulterior o alta componenta adaugata, numita bont, in ultima faza o acoperire cu placa dentara sau coroana, invelis asemanator dintelui. Toaste acestea se realizeaza in timp caci va implica nu numai un montaj ci dupa caz se va incepe cu o extractie. Dupa ce radacina este vindecata se incepe treptat cu celelalte etape de montare si reconstructie.

Cum nu este o simpla sau unica procedura atunci cand ti se recomanda implantul dentar trebuie sa te gandesti in interesul propriu. Un cabinet stomatologic unde sa poti avea parte de toate procedurile ar fi ideal caci se implica si o parte chirurgicala. De asemenea trebuie sa ai in vedere specializarea medicilor si in mana cui te vei lasa pentru realizarea acelui implant. Si nu este vorba numai de banii platiti ci de investitia in timp caci mizand pe calitate si servicii fara repros nu te vei lovi de probleme in viitor. Si daca e sa te gandesti cum vor „functiona” in timp dintii artificiali nu vei intalni probleme caci, di nou amintind de lucrul de calitate, un implant este cu mult mai sigur si rezistent decat un dinte natural.

Unde sa mergi? Daca esti in cautarea unui implant dentar? Numeroase cabinete ofera astfel de servicii, printre care si doctoraminov.com, insa desigur pentru fiecare caz trebuie sa ai in vedere factorii care favorizeaza unul anume, un medic specialist in domeniu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*