Recomandarea specialistilor in materie de creioane colorate

Creioanele colorate reprezinta cele mai practice ustensile de lucru atunci cand se doreste crearea de desene inedite si pline de viata. Si creioanele obisnuite cu mina, dar si creioanele de tip acuarela, care se pot blendui si intinde foarte usor pe sablonul de lucru, sunt la fel de indicate pentru oricine isi doreste sa realizeze o opera de arta de o valoare nepretuita.

Creioanele colorate Faber Castell

Recunosc, eu nu ma pricep atat de bine la pictura sau la domeniul desenatului, insa fiica mea care invata despre acest domeniu la liceul de arte, stie despre creioanele colorate Faber Castell Polychromos. Aceste ustensile pentru desenat contin o mare concentratie de pigmenti de inalta calitate pentru rezultate inegalabile pe colile de hartie, pe carton sau pe foile de lucru. De asemenea, am realizat si eu faptul ca aceste culori de la Faber Castell sunt recomandate de specialisti si de profesionisti in desen datorita consistentei untoase. Acest fapt permite crearea cu cea mai mare lejeritate a blenduirilor, a trecerilor fine de la o culoare la alta, dar si pentru evidentierea celor mai importante parti ale unui subiect desenat.

Dupa cum sustine fiica mea artista, creioanele colorate Faber Castell Polychromos sunt alegerea cea mai buna pentru realizarea de mini opere de arta, drept pentru care a si fost premiata la scoala pentru creatiile ei frumoase si vii. Acesteia ii place sa picteze, dar mai ales sa deseneze din culori cat mai profunde si cat mai placute ochiului. Nu prefera schitele sau designurile in alb negru, ci tocmai desenele inspirate ce pot fi umplute cu ajutorul unor culori aprinse si luminoase.

De ce recomanda specialistii instrumentele de desenat de la Faber Castell?

Mi-am dat seama ca achizitionarea de asemenea creioane pentru practica in atelier a fiicei mele nu este recomandata doar pentru educatia ei la scoala, ci si pentru lucrul acasa, in timpul liber. Este normal ca aceasta a avut o inclinatie inspre acest domeniu, si de aceea pune foarte multa pasiune si inima in tot ceea ce face, indiferent de faptul ca deseneaza acasa sau la liceu, la cursuri. Aceste creioane colorate sunt de cea mai buna calitate, pana si invelisul lor demonstrand acest lucru. Lemnul de cedru rezistent si nefaramicios este potrivit pentru a preveni ruperea si pentru a incadra in mod ideal mina cu diametrul de 3,8 mm.

Si mai speciala decat calitatea acestor produse pentru colorat este cutia metalica robusta in care vin seturile de creioane comandate. Astfel ca, fiica mea se poate bucura atat de instrumentele de lucru de la Faber Castell recomandate de specialisti, cat si de trusa in sine, in care acestea vor sta cel mai bine la pastrare, dar si cand vor fi utilizate. Daca este vorba despre numarul de creioane colorate pe care ar trebui sa le cumperi copilului tau talentat si priceput la arta desenului, poti incepe cu un set de 12 creioane colorate Faber Castell Polychromos.

Un viitor colorat si stralucit pentru artista mea

Intr-adevar, asemenea ustensile pentru arta creionarii sunt mai mari ca pret, insa se merita a fi achizitionate daca este vorba despre un hobby adevarat sau despre viitorul copilului tau. Si rezistenta la lumina este un factor pe care l-am avut in vedere in ceea ce priveste aceste tipuri de creioane speciale, cele mai potrivite fiind incadrate intr-o durabilitate maxima de trei stele.

Datorita produselor de calitate din domeniul ce o preocupa pe fiica mea artista, acum poate sa isi manifeste creativitatea in felul cel mai inedit.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*