Protectia Consumatorului inteleasa gresit

Protejand consumatorii, cu posibilitate de a reclama orice comerciant isi bate joc de calitate si face o reclama falsa serviciul Protectia Consumatorului este uneori parca luata in ras. Si greu de crezut ca unii isi aloca timp de glume in acest sens incat sa faca obiectul demonstratiei a celor declarate unele reclamatii depasesc si aria normalului si al imaginatiei.

Incepand cu povestea unei gospodine aceasta a considerat ca se merita sa faca reclamatie pentru flacara prea mica pe care aragajul sau o avea si care drept urmare ii ardea mancarea de fiecare data. Si daca unele cazuri se justifica nu acelasi lucru se poate spune de cel care a reclamat culmea, o vitrina prea curata, motiv pentru care nu a observat-o cand s-a lovit direct de ea.

Mai mult decat atat, unii au reclamat ca o casa de amanet nu a fost de acord sa primeasca la „schimb” o gaina congelata. O situatie pe cat de funny pe atat de trista daca ne gandim la disperarea celui care a cautat cu orice pret sa faca ceva profitabil. Insa nu era o piata mai degraba o posibila sansa?

Reclamatiile fara sens uneori au vizat si neatentia, de la a primi o pereche de papuci cu diferite numere sau chiar de diferite culori. Lovindu-se de refuz in prima faza din partea vanzatorilor de a face schimbul necesar pana la urma reclamatia a adus la o rezolvare de caz.

Si desi intentia nu este cea de a limita posibilitatea si dreptul cetatenilor de a-si spune oful si prin metode legale de a cere dreptul de remediere este totusi absurd sa te plangi de lucruri banale care mai cu seama nu stau in puterea celor de la Protectia Consumatorului. Un astfel de caz este cel al unui domn care deranjat sa vada o turma de oi trecand prin fata locuintei sale a considerat ca o reclamatie este necesara…

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*