Program fizic de sarbatori

Program fizic de sarbatori

Chiar daca de sarbatori nu vrei sa te axezi pe practicarea unui sport sau pe un regim de exercitii fizice extenuante, este necesar ca sa te mentii in forma chiar si in perioada sarbatorilor cand ai nevoie cel mai mult de a fi tonifiata si ca muchii corpului sa poata suporta toata acea activitate extra pe care o practici acum.

Este ok sa faci niste abdomene obisnuite si niste abdomene laterale pentru a-ti intari fizicul si abdomenul. Abdomenele laterale te ajuta sa iti intaresti si sa iti tonifici muschii oblici abdominali (muschii care sunt aproape de talie si de solduri). Aceste exercitii au un grad mai mare de dificultate si va trebui sa iti mentii picioarele indoite la 45 de grade de la podea, si de asemenea sa iti mentii trunchiul la 6-8 cm de la podea (astfel incat sa te mentii intr-o pozitie de V).

Trebuie sa iti tii picioarele in aceeasi pozitie si sa iti aduci bratele  si spatele inapoi in centru. Suna dificil, insa odata ce vei incerca acest lucru, te vei prinde de miscare si o vei invata destul de repede. Ar trebui sa folosesti mai apoi miscari similare, dar sa iti intorci trunchiul catre partea dreapta si sa iti indrepti bratele din greutate catre partea cealalta-stanga. Fiecare miscare pe cate o parte este considerata un abdomen si, din nou,cu cat mai mult iti vei controla miscarile, cu atat mai multa forta si putere vei dobandi.

Flotari. Multi oameni evita flotarile pentru ca nu cred ca sunt in stare sa le faca fata, insa te va surprinde faptul ca acestea ti pot intari bratele, bicepsii si tricepsii in cadrul procesului in sine. Daca nu vei face flotari obisnuite, poti incepe din genunchi intr-o pozitie modificata, mentinandu-ti umerii la acelasi nivel cu soldurile, cu corpul intins. A-ti mentine corpul drept si trupul in linie si intr-o motiune controlata, iti vei lasa corpul cat mai aproape de podea si te vei intoarce in aceeasi pozitie din care ai plecat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*