Problemele de natura emotionala sau psihologica nu trebuie neglijate!

Perfectiunea este greu de obtinut, fiind relativa, deoarece depinde de perspectiva fiecaruia, dar cu toate acestea, multe persoane tind spre indeplinirea acestui obiectiv. Fie ca este vorba de atingerea perfectiunii pe plan profesional sau personal, asteptarile pe care le avem cel mai adesea sunt prea mari, iar factorii externi, nu pot fi controlati de noi si din aceste motive, dezamagirea va fi mai mare.

Iluzia perfectiunii si experientele negative cumulate de-a lungul vietii creeaza adesea traume a caror existenta nu o constientizam pana nu se cronicizeaza. De aceea, daca simtim ca incarcatura emotionala este prea mare, contactarea unui specialist este absolut necesara pentru a ne ajuta sa depasim astfel de episoade. Solutionarea unor astfel de evenimente este extrem de usor de realizat in prezent.

Acum insa este mai usor sa va informati. O simpla cautare online a unui cabinet de psihologie din Bucuresti spre exemplu va afiseaza imediat lista celor disponibile.

Daniel Ivan – psihoterapeutul care vine in intampinarea dumneavoastra

Din dorinta de a le fi de ajutor celor care au nevoie de sprijin in momentele dificile, Daniel Ivan si-a dedicat cariera in acest sens. Psihoterapeutul Daniel Ivan va ofera acces la informatii despre astfel de subiecte prin articolele de pe danielivan.ro, dar nu in ultimul rand, va asteapta la cabinetul sau din Piata Victoriei-Soseaua Nicolae Titulescu pentru sedinte de terapie.

Indiferent de problemele pe care le intampinati, fie ca este vorba despre blocajele emotionale, anxietate, atacuri de panica, increderea in sine sau fobiile cu care va confruntati, sedintele psihoterapeutice pot face reale miracole. Din acest motiv, psihoterapeutul Daniel Ivan va incurajeaza sa apelati la ajutor in astfel de situatii, fara retineri.

Importanta sedintelor psihoterapeutice

Traumele pe care le dobandim in urma experientelor nefericite, ne pot urmari intreaga viata. Neglijandu-le, acestea se pot transforma in adevarati monstri – fobii care ne vor impiedica sa indeplinim anumite obiective, sa fim fericiti sau sa progresam. Tocmai de aceea, sedintele psihoterapeutice pot deveni remediile de care avem nevoie. Alaturi de psihoterapeut, cu multa rabdarea, sinceritate si ambitie, aceste probleme pot fi depasite.

Psihoterapeutul Daniel Ivan este alaturi de dumneavoastra in procesul de vindecare, de evolutie si de solutionare a tuturor angoaselor. La cabinetul de psihologie din Bucuresti se pot face terapii de cuplu, de familie, psihoterapie sau sedinte pentru optimizarea procesului de dezvoltare personala. Prin urmare, singurele sarcini care va revin constau in dorinta de a face schimbari in viata dumneavoastra si de a solicita ajutorul unui specialist. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accestati site-ul: danielivan.ro sau sa il contactati pe domnul Daniel Ivan.

Contact:

contact@danielivan.ro

0761 600 020

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*