Pro telefoanelor mobile in scoala

telefoane scoala
telefoane scoala

Cu toate ca multa lume este impotriva acestui lucru, exista mai multe variante pro asociate cu permiterea telefoanelor mobile in cadrul scolii. Aceste avantaje nu ar trebui sa fie ignorate de vreme ce telefoanele mobile in scoala pot chiar sa adauge valoare experientei educationale, mai degraba decat sa fie un dezavantaj pentru asta.

Exista lucruri pozitive care se pot subintelege din accesul studentilor si elevilor de a-si aduce cu ei la scoala telefoanele mobile si in sala de clasa. Ia in considerare urmatoarele avantaje atunci cand iti vei forma opinia daca telefoanele mobile sa fie sau nu permise in scoala.

Comunicarea instanta. Cu toate ca speri ca nu va trebui sa faci asta vreodata, tu ai nevoie cateodata sa intri in contact cu copilul tau care se afla la ore. Acest lucru se poate intampla din cauza unei morti in familie, a unui accident sau a altui fel de urgente de familie care pot necesita atentia lui sau chiar participarea. Prin faptul ca vei putea sa iti apelezi direct copilul, vei putea ajuta de asemenea munca echipei administrative a scolii.

Acest lucru este in mod particular mai util in timpul pauzei sau mesei atunci cand copiii se poate sa nu se afle in clasa in acel moment si pot fi mai dificil de gasit. Problema cu a sti unde se afla copilul tau dupa scoala ar putea fi de asemenea redusa daca paritii i-ar permite acestuia sa poarte dupa el un telefon mobil. Mesajele de tip text pot face comunicarea mult mai usoara si mai discreta chiar.

Studentii si eleviicare au un smartphone pot folosi diverse aplicatii care sunt proiectate de i asista in invatare si efectuarea anumitor proiecte scolare. Multe dintre aceste smartphone-uri au programe care sunt similare cu ceea ce se regaseste pe un laptop sau computer.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*